Lányok, ti mit gondoltok egy ilyen fiúról?
Figyelt kérdés
Alacsony kb.168-170 cm.Kondizik.Nem is testépítő.hanem erőemelő edzést csinál.Meg karatézik,érdeklik a küzdősportok,szereti nézni az erősembereket meg az MMA-t.Elég visszahúzódó,nem az a beszédes tipus.Szereti az állatokat,a kutyákat és a macskákat egyaránt.Nagyon szereti az agresszív,erőszakos,nyomulós lányokat.Azt is ha a lány megüti,akár csak úgy szórakozásból.2014. júl. 5. 19:20
2/6 anonim válasza:
Az, hogy előbb vagy utóbb agresszív vadállat lesz.
4/6 anonim válasza:
az utolsó 2 mondat mindent elront...
5/6 anonim válasza:
Az utolsó 2 mondat rontotta le teljesen a képet. Én is karatézom jó ideje és érdeklődési köröm is hasonló de férfit szeretnék magam mellé, sajnos semmit nem tartok annyira illúziórombolónak mint emikor egy pasi képtelen kiállni magáért, vagy papcsoskodik...
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok képtelen kiállni magamért,csak egyszerűen bejönnek az ilyen erőszakos lányok.De azt nem szeretem,ha kiabálnak velem vagy beszólogatnak.Meg akárkinek nem hagynám,hogy ütögessen,max a barátnőmnek.
2014. júl. 5. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!