Lányok mit gondoltok egy pasiról aki Snapback sapkát és kicsivel nagyobb pólót hord mint a mérete?
Nyugi tesó!
Ha "csőnaciba" meg rózsaszín S-es méretű polóba látnálak úgy, hogy közbe rap-et hallgatsz háááát....
Én is full laza cuccokba járkálok, így érzem magam jól.
Ez a stílus ilyen.
snapback, swag, yolo...
mik ezek a szavak? ne itt akarj vagánykodni, egy normális értelmes férfi normálisan öltözködik.
te valószínűleg még kiskorú kamasz vagy, ami ettől érzi magát királynak. a nagylányoknak nem fogsz bejönni, a tiniknek verheted a nyálad.
kisfiú,menjél aludni hajnali fél4-kor így a nyári szünetben.
A mai napig nem tudtam meg a jelentését ezeknek a stílusoknak, hogy swag yolo meg a többi gagyi tinitrend nyomi fajtáinak.
Egyedül az EMO-t tudom mi, de a mai napig nem értem ezek a sötét állatok minek csinálják ezeket.
Istenem....
Nálunk is volt több "müanyag rapper" srác. :-D Semmi gond nem volt velük, csak az alsónaci!!!!! Ember, ne viríts macis vagy akármilyen nacit a térdig leesett farmerból!!!! :-D :-D :-D Micsoda röhögések voltak...
Érezd benne jól magad, de azért ne vidd el rossz irányba...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!