Mit gondoltok egy olyan fiúról aki soha sem iszik? (sört sem)
van 18-20 éves fiú, aki soha sem iszik, még nagyobb baráti társaságban sem. Még egy kort sört, sem, nem lehet rávenni, hogy igyon.
Mit gondoltok az ilyen fiúról? Tetszene nektek?
Az ő dolga. Én sem szoktam, de neves alkalmakkor (például születésnap) azért illik koccintani. Mondjuk azt lehet vízzel is.. :D
Szóval én tiszteletben és becsülendő dolgonak tartom.
Én sem iszok, nem is ittam soha, bár én nem ez a 18-20 éves korosztály vagyok, és baráti társaságom sincsen. Úgy látom, hogy vannak, akik nem értik meg ezt a dolgot. Itt nem arról van szó, hogy egy kicsi az nem árt. Egy kicsi sem kell, mert engem az ízük és a szaguk taszít, és szerintem így vannak vele azok is, akik hozzám hasonlóan nem isznak. Az erős, tömény italokat meg szerintem nem is lenne szabad forgalmazni, mert azok egyfajta kábítószerek, olyan erősek, hogy inkább csak fertőtlenítőszerként, meg ilyen dolgokra lenne szabad használni, nem pedig innivalóként áruba bocsátani ezeket. Az ember már szinte a szagukba is beleszédül. A sörnek, meg bornak egyszerűen rossz az íze és a szaga, ahogyan leírtam.
Viszont az édességeket például nagyon szeretem, de itt most nem ez volt a kérdés.
Rosszul teszed fel a kérdést... Miért kell? Nem.. Semmit nem kell.
De miért ne lehetne? Miért nézel filmet? Miért hallgatsz zenét? Miért ülsz itt és mondod a véleményed?
Mert jól esik.
Ha neked nem esik jól, nem iszol, tiszta sor.
Én sem vagyok nagy fogyasztó, de egy fröccs néha jól esik. Grillezésnél meg a sok fröccs :P
Miért? Mert jól esik.
Én csak azt ítélem el, aki valami idióta világszemléletből adódóan megveti az alkoholt meg azt is aki fogyasztja. Ugyan ez vonatkozik a dohányzásra is...
És no offense, de itt elég sok ilyen magába zuhant, elmeroggyant egyén van. Akinek nem inge nem veszi magára, de így van.
Semmilyen lazaság nincs bennük, feszültek, életükben nem láttak puncit, ami még jobban gerjeszti bennük a feszültséget és a dühöt amiért sokszor a legjobb nőknek olyan csávója van aki nem veti meg a szeszt meg dohányzik :)
Élni tudni kell... És ahhoz hogy véleményt alkoss, ki kell próbálni.
Soha nem ivott és nem is akar? Miért? Honnan tudja hogy milyen?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!