A tizenéves lányok bőven túltesznek rajtam. Akkor én hogy érvényesüljek?
Figyelt kérdés
Már a 14 évesek is kiteszik a mellüket, p*csavillantó dolgokban járnak és erre nem csak a tizenéves srácoknak csorog a nyáluk, a huszonéveseknek is, de még kapcsolat szempontjából is őket preferálják. Én akkor 22 éves nőként hogy érvényesüljek, ha a saját korosztályomnak is a fiatalabbak kellenek?
(Az idősebbeknek meg általában már családjuk van, vagy pár éven belül szeretnének, amit én még nem tudnék vállalni.)
2014. júl. 10. 20:38
31/36 anonim válasza:
Szeretem ahogy megerkeztek az anonim feministak es pontozgatnak le minden oszinte valaszt. Ha faj az igazsag akkor miert nem mentek babazni? :D
32/36 anonim válasza:
Hogy jön ide a feminizmus? Komolyan kíváncsi vagyok. Na meg arra is, hogy attól miért lesz rögtön feminista valaki, mert nem ért egyet az általad említett válaszolókkal.
33/36 anonim válasza:
# 32
Nem a mas velemeny a baj, hanem annak a kifejezesi modja, illetve ki nem fejezese ha erted mire gondolok.
34/36 anonim válasza:
Először is, pontosan melyik hozzászólások lepontozásával van problémád? Meg arra is várom a választ, hogy hogy is került megint elő a feminizmus.
35/36 anonim válasza:
Latod minden valaszomat pontozzatok ennyit tudtok. hahaha nagyon gyenge probalkozas kislanyok. :D Elvezkedjetek a piros kezre luzer online barmok :)) Na megyek szerencsere nekem meg van eletem nem mint nekektek. Peace$
36/36 anonim válasza:
Én nem pontoztalak, hanem kérdeztem tőled - azt hiszem elég normális, értelmes stílusban - pár dolgot. Nem nagyon sikerült választ adni, csak ugrabugrálni, és dicsekedni, hogy neked ekkora életed van. Nem baj, én nem ítélkezem, és vagyok annyira jóhiszemű, hogy még mindig reménykedem, hogy kapok választ arra, hogy megint hogy is jön ide a feminizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!