A tizenéves lányok bőven túltesznek rajtam. Akkor én hogy érvényesüljek?
Már a 14 évesek is kiteszik a mellüket, p*csavillantó dolgokban járnak és erre nem csak a tizenéves srácoknak csorog a nyáluk, a huszonéveseknek is, de még kapcsolat szempontjából is őket preferálják. Én akkor 22 éves nőként hogy érvényesüljek, ha a saját korosztályomnak is a fiatalabbak kellenek?
(Az idősebbeknek meg általában már családjuk van, vagy pár éven belül szeretnének, amit én még nem tudnék vállalni.)
"Hát nézd meg ennek a 14-15 évesnek a testét:
Most mondd, hogy ellen tudnál állni neki!!! A fütyi áll, keményen!!!!"
1. Miért kell még tovább alázni a kérdezőt, és tovább erősíteni abban a hitben, hogy neki esélye nincs a kispitsákkal szemben?
2. A kérdezővel vagyok egyidős - mint már mondtam - és igen, kenterbe verem a linkelt kislány aránytalan kis puhány testét. Szóval kérdező, simán el tudom képzelni, hogy te is sokkal csinosabb vagy, csak valahol elhagytad az önbizalmad. Ha pedig nem, akkor is megvan a lehetőség, hogy bomba alakod legyen, ebben a korban még bőven nincs késő tenni érte! ;)
# 22
Kb. A kerdezonek biztos az egekben az igenyei. Kicsit keress ra a "hipergamia" kifejezesre.
Jóvanmá kenterbe vered, de nagyra vagy :-)
Nem lehet az időt visszaforgatni olyan jó husik már sosem lesztek!
Már vagyunk is, sőt sokkal jobbak, és még leszünk is.
Én 19 éves korom óta nézek ki a legjobban, a tizenéves énem a mostanihoz képest még sehol sem volt.
Nem kell általánosítani, egyénfüggő, hogy ki mikor hozza a legjobb formáját, valamint tenni is lehet érte. ;)
17-es:
ennél nemhogy csomó huszonéves csaj teste ezerszer jobb, hanem konkrétan rusnya.
görnyedt hát, aránytalan csöcsök, kehes gebe combok, 0 izom, hús. azoknak a csöcsöknek csúf jövőt jósolok, már 14 évesen se lehet túl szép szerencsétlennek ehhez a testhez ha leveszi a melltartót, nemhogy pár év múlva. :D
elég alacsonyak az igényeid.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!