Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A tizenéves lányok bőven...

A tizenéves lányok bőven túltesznek rajtam. Akkor én hogy érvényesüljek?

Figyelt kérdés

Már a 14 évesek is kiteszik a mellüket, p*csavillantó dolgokban járnak és erre nem csak a tizenéves srácoknak csorog a nyáluk, a huszonéveseknek is, de még kapcsolat szempontjából is őket preferálják. Én akkor 22 éves nőként hogy érvényesüljek, ha a saját korosztályomnak is a fiatalabbak kellenek?

(Az idősebbeknek meg általában már családjuk van, vagy pár éven belül szeretnének, amit én még nem tudnék vállalni.)

2014. júl. 10. 20:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Csak az éremnek két oldala van..
2014. júl. 10. 20:56
 22/36 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem rajtam nagyot néznél, huszonéves nőként. Úgy nézek ki, mint egy kisfiú, alapból nincs esélyem sokszor már egy érett nőies 17 évesnél sem, mert hát én kisöcsikének nézek ki, szóval én ezért vagyok esélyes a 14-15 éves csajoknál. Ha titeket nem zavarna, hogy ha járnánk és mindenki azt hinnél az öcséd vagyok, akkor engem sem izgatna, de sajnos nektek fontos a férfias, idősebbnek kinéző génállomány. Eddig, hiába akartam egy huszonéves csajnál sem taroltam, mindig lekoptattak meg kisfiúként kezeltek, de buliban meg volt, hogy 14 éves formás csaj már vitt is táncolni, ők legalább elfogadnak így fiatal srácként is, nem kell vén szőrös állatnak kinéznem, nem is tudnék. :D
2014. júl. 10. 20:56
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

"Hát nézd meg ennek a 14-15 évesnek a testét:

[link]

Most mondd, hogy ellen tudnál állni neki!!! A fütyi áll, keményen!!!!"

1. Miért kell még tovább alázni a kérdezőt, és tovább erősíteni abban a hitben, hogy neki esélye nincs a kispitsákkal szemben?

2. A kérdezővel vagyok egyidős - mint már mondtam - és igen, kenterbe verem a linkelt kislány aránytalan kis puhány testét. Szóval kérdező, simán el tudom képzelni, hogy te is sokkal csinosabb vagy, csak valahol elhagytad az önbizalmad. Ha pedig nem, akkor is megvan a lehetőség, hogy bomba alakod legyen, ebben a korban még bőven nincs késő tenni érte! ;)

2014. júl. 10. 21:02
 24/36 anonim ***** válasza:

# 22

Kb. A kerdezonek biztos az egekben az igenyei. Kicsit keress ra a "hipergamia" kifejezesre.

2014. júl. 10. 21:03
 25/36 anonim ***** válasza:
Rossz helyen keresgész,de mint mondtam nem kellenne magyaráznod,ha csak rossz tapasztalatod van.Majd lesz melleted valaki.Ha 30 vagy 40 évesen leszel így akkor joggal mondhatod.
2014. júl. 10. 21:06
 26/36 anonim ***** válasza:
37%

Jóvanmá kenterbe vered, de nagyra vagy :-)

Nem lehet az időt visszaforgatni olyan jó husik már sosem lesztek!

2014. júl. 10. 21:06
 27/36 anonim ***** válasza:

Már vagyunk is, sőt sokkal jobbak, és még leszünk is.

Én 19 éves korom óta nézek ki a legjobban, a tizenéves énem a mostanihoz képest még sehol sem volt.

Nem kell általánosítani, egyénfüggő, hogy ki mikor hozza a legjobb formáját, valamint tenni is lehet érte. ;)

2014. júl. 10. 21:09
 28/36 anonim ***** válasza:

17-es:

ennél nemhogy csomó huszonéves csaj teste ezerszer jobb, hanem konkrétan rusnya.

görnyedt hát, aránytalan csöcsök, kehes gebe combok, 0 izom, hús. azoknak a csöcsöknek csúf jövőt jósolok, már 14 évesen se lehet túl szép szerencsétlennek ehhez a testhez ha leveszi a melltartót, nemhogy pár év múlva. :D

elég alacsonyak az igényeid.

20/f

2014. júl. 10. 21:15
 29/36 anonim ***** válasza:
Van nagyon sok korodbeli srác,aki bármit megtenne egy hasonló lányért... Csak ugye valószínűleg ők meg neked nem kellenének...
2014. júl. 10. 21:18
 30/36 anonim ***** válasza:
Van egy pasi ideálja biztos ilyen ecsethajú, társaság közepe, gyerek, amíg az ilyeneket kergeti addig biztos kenterbe is verik, mert ezeknek a friss husi kell mindig, amúgy meg lehet h a nagyobb igpnyek miatt félnek a huszonéves csajoktól, inkább a kis csini naivakat válasszák ami valahol érthető ha az ember nincs annyira elengedve anyagilag h egy idősebb csajnak megfeleljen!
2014. júl. 10. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!