A tizenéves lányok bőven túltesznek rajtam. Akkor én hogy érvényesüljek?
Már a 14 évesek is kiteszik a mellüket, p*csavillantó dolgokban járnak és erre nem csak a tizenéves srácoknak csorog a nyáluk, a huszonéveseknek is, de még kapcsolat szempontjából is őket preferálják. Én akkor 22 éves nőként hogy érvényesüljek, ha a saját korosztályomnak is a fiatalabbak kellenek?
(Az idősebbeknek meg általában már családjuk van, vagy pár éven belül szeretnének, amit én még nem tudnék vállalni.)
Szia
én 14 éves vagyok és nem járok kihívó ruhákban ezért kérlek ne általánosíts. Viszont a kérdésed jogos ugyanis attól még hogy én nem, rajtam kívül elég sokan úgy öltöznek ahogy fent írtad. Az osztálytársaim teljesen olyanok, kivéve a 2 barátnőmet. Lehet ezért vagyunk barátok (részben). A lényeg , hogy sajnálom majd elmúlik és nem hiszem hogy a veled egykorúak ténylegesen ránk, vagy a ribis változatainrka vadásznának.
Akkor csak szimplán súlyos gondok lehetnek az önértékeléseddel.
Én akkor is biztos vagyok abban, hogy akármelyik kelekótya tinilánykát kenterbe verem, ha épp nincs kinn a mellem, és nem pics_@gatya, vagy miniszoknya van rajtam.
Hát nézd meg ennek a 14-15 évesnek a testét:
Most mondd, hogy ellen tudnál állni neki!!! A fütyi áll, keményen!!!!
Hódíts a belsőddel :)
Számomra például ezek a tulajdonságok számítanak:
Pozitív külső:
- babaarc
- mosolygós (őszinte, meleg, szeretettel teli)
- hosszú haj (akár fenékig érő)
- nőiesen telt (legyen mit fogni rajta!)
- nincs smink, tetkó, piercing
- igényes
- szolidabban öltözik
Pozitív belső: (anyáskodó típus)
- kedves
- gondoskodó
- odaadó
- önfeláldozó
- féltő
- figyelmes
- türelmes
- önzetlen
- bújós
- szeretettel teli
- szeretetre éhes
- szerény
- csendes
Negatív dolgok:
- ápolatlan
- nyávogós
- hisztis
- önző
- beképzelt
- egoista
- buta
- hűtlen
- sértődős
- erőszakos
- akaratos
Biztos van aki téged is tudna szeretni, nem kell egyből eláni magad mert 22 éves vagy, és nem vagy ribizli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!