Összejöjjek vele vagy sem? Ti mit tennétek a helyemben? Ha a kapcsolat elején nem érzek iránta annyira testi vonzalmat, később ez változhat az érzelmek hatására?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megismerkedtem egy sráccal, nálam 6 évvel idősebb, belsőleg kb minden szempontból ideális lenne, mondjuk van pár dolog, amiben nem passzolunk össze, dehát melyik pár nincs így ezzel... Viszont nem igazán érzek iránta testi vonzalmat, kb a csók sem váltott ki belőlem különösen semmit. Szerintem így nem működne köztünk hosszútávon, de nem tudom, mit csináljak. Lehet, hogy később ez megváltozna, ha már éreznék iránta komolyabban valamit? Ti mit tennétek a helyemben?
19/L
2014. júl. 10. 10:59
1/2 anonim válasza:
Az ilyesmi nem változik. Ha nincs vonzalom, én keresnék mást.
2/2 anonim válasza:
Nem áltatnám szegényt, és megmondanám, hogy csak baráti érzelmeket táplálok iránta. Jobb ez, mint a lassú "kínhalál", ne hazudj se neki, se magadnak. Csak azért, mert jó fej, még nem kell össze jönnöd vele, az kevés egy igazán meghitt kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!