Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esély rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély rá, hogy összejöjjek egy angol sráccal?

Figyelt kérdés

Szóval elég viccesen megismertem egy fiút chatrouletten... Felvettük egymást Skype-ra és azóta ilyen reggelbenyúlóan sokat beszélünk minden nap. Felvetődött a kérdés hogy hogyan lehetne ltalálkozni, mondtam hogy lehet Erasmussal kirepülök Angliába szeptemberben... Erre az volt a reakciója hogy annyit ő azért nem akar várni, karácsonyra kap pénzt, és eljön hozzám januárba. Tehát gondolom tényleg látni akar. Annyira izgatott vagyok, benne a beszélgetések alapján minden megvan amit keresek és nekem még 50 km távolságból se mondta egy fiú sem hogy na jóvan' leány eljövök majd én hozzád, mindenki elvárta hogy én menjek... Szerintetek lehet ebből valami? :)

19/L 19/F

2013. dec. 14. 13:13
 1/3 viktorvarga ***** válasza:
angliában annyira csúnyák a nők hogy mindent megtesznek egy jobb nőért.szerintem el is vesz feleségül ha széplányvagy:9 majd figyeld meg:)
2013. dec. 14. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egy spanyol fiúval jöttem össze... úgyhogy miért ne?
2013. dec. 14. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, de mi lesz később?
2013. dec. 14. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!