Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kedvelem annyira, összejöjjek vele mégis?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel már régóta ismerkedek. Látszik rajta hogy nagyon kedvel és tetszem neki, már többször felvetette hogy jó lenne összejönni, de egyszerűen hiába nagyon aranyos és kedves, nem érzem azt hogy vele akarnék járni. Viszont már nagyon régóta nem kellettem ennyire senkinek, ráadásul velem mindig szakítottak eddig a pasik, és nagyon nehezen viselem ezt :( És már volt olyan hogy kicsit sem tetszett valaki, mégis beleszerettem, és ha esetleg vele más lenne, és nem hagyna el, az nagyon jó volna, kérlek segítsetek 21N2014. febr. 1. 16:08
1/8 anonim válasza:
Szerintem simán megpróbálhatnád vele!! Túl rövid az élet,használd ki a lehetőségeket!!:))
Hajrá!!
2/8 anonim válasza:
"És már volt olyan hogy kicsit sem tetszett valaki, mégis beleszerettem" és az hogy történt, leirod részleteiben?
Tudom, mi pasik másként gondolkodunk, de szerintem próbáld meg. Nem kell együtt leélni egy életet, ha mégsem jön össze
3/8 anonim válasza:
én az ilyenbe sose mennék bele, mert ha te nem is akarsz vele járni, akkor csak a másikat áltatod
ritka hogy ilyenből jó kapcsolat legyen, mert neked vmi miatt nem jön be, csak barátként
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Kedves 2. : Úgy történt, h idővel megismertem, és rájöttem h a külső nem számít annyit mint hogy törődjön velem :) De neki valahogy nem a külsejével van bajom, egyszerűen nem tudom megmagyarázni ezt :/ Mit gondoltok erről?
2014. febr. 1. 16:42
5/8 anonim válasza:
Ha nincs meg az a szikra, amikor ránézel, akkor felejtsd el! Sajnos én is olyan fiúval jöttem össze, akivel nem volt meg ez a szikra,gondolván majd csak beleszeretek. És most ott tartok, hogy ő őrülten szeret, én meg csak kedvelem, de nem merek szakítani vele, mert abba ő belehalna, vagy legalábbis szörnyen fájna Neki, és én erre képtelen vagyok. De így meg én nem vagyok boldog.:( Az elején még jól ment, de így idő után Te is nehezen létesítenél testi kapcsolatot olyannal, akit csak szimplán kedvesnek tartasz. 23L
6/8 anonim válasza:
Ne!!!!!!! Semmiképpen se!!! Belementem nemrég egy ilyenbe, és a mai napig nem sikerült kihevernem. Ne tégy hülyeséget!
7/8 anonim válasza:
pont "neked" nem sikerült kiheverned?
8/8 anonim válasza:
Igen, mert rájöttem, hogy akivel jártam, nem tartozik az emberi fajhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!