Fiúk! Lehetetlen hogy összejöjjek ezzel a fiúval?
Lehetetlen nincs, csak olyan emberek, akik elhiszik, hogy valami lehetetlen.
Egyébként, szerintem ezt itt hiába is teszed fel. Szerintem nem látunk senki fejébe - tisztelet a kivételnek, az OKJ-s gondolatolvasó hozzászólóknak - így ez egy olyan dolog, amire csak az illető képes választ adni.
Nekem és volt anno egy fél évig tartó "kalandom" a legjobb barátommal, pedig mind a ketten teljesen heterok vagyunk, csak beindult köztünk a kémia.
Talán a túlzott empátia amit éreztünk egymás iránt, mivel akkor 14 évesek voltunk, és a mi generációnkban még lehetetlen volt becsajozni, ha nem voltál 3-4 évvel idősebb legalább a csajnál.
#2 :DDD
Már közeledett felém és egyre többet vagyunk úgy együtt de az exem nem tud róla. Én nem tudom mit kéne csinálnom rájuk hagyom a dolgot. Szerintetek csak nem akar választani vagy nem gondolja komolyan velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!