Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elegem van a lelkisérült...

Elegem van a lelkisérült pasikból! Huszonéves lányok, ti nem tapasztaltatok ilyesmit?

Figyelt kérdés

Teljesen elvagyok keseredve...az utóbbi 3 évben állandóan olyan pasikkal hozott össze a sors, akik az exeiket siratták. Eleinte persze nagyon szépen indult mindig, mindegyik kapcsolat, szóba sem került úgy komolyabban a volt nőkről szóló fejezet, majd néhány hónap elteltével mindig ugyanoda jutott a dolog...tudjátok arra gondolok, mikor már x ideje együtt vagy valakivel, és eljön az a pont, hogy túl vagytok az ismerkedési fázison, és már érzelmi szinten is feljebb kéne lépni egy fokozatot. Na nálam mindig itt jön az elakadás...pontosabban nem nálam, hanem mindig az adott pasinál. Akkor derül ki, hogy ő épp még vagy halálosan szerelmes a volt nőjébe, vagy már nem szerelmes ugyan, de bántja, hogy vége lett, vagy közli, hogy ha az excsaj nem lép le, akkor ő a mai napig vele lenne stb. Én meg ott állok leforrázva, mint egy idióta, tele kérdéssel, hogy akkor mégis mi a fészkes fenét akar/akart tőlem, ha így érez?! És ne értsétek félre, 26 évesen én is tudom, hogy fájó tud lenni a szakítás, meg megviseli az embert, de én mindig egyedül vészeltem át a szakítás utáni időszakot...úgy gondoltam mindig is, hogy nem korrekt dolog addig bárkivel is kezdeni bármit, míg mást szeretek...milyen már ez az "új" emberre nézve?! És ha én képes vagyok arra, hogy ne a "búfelejtőt" keressem a másikban, akkor, hogy a tökömbe lehet az, hogy én mégis csak ilyen embereket vonzok?! A mostani pasimról is kiderült, hogy az ex nőjéért van oda...:( komolyan nem értem mi a gond...és még a nők a bonyolultak...persze...megismerkedsz egy pasival, összejöttök, úgy érzed odavan érted, te is odaleszel érte, és bummm, jön a fekete leves...:(

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen balek, vagy más is tapasztal hasonlókat?

2014. júl. 10. 06:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne emészd magad, mert a kapcsolat ezen része nem rajtad múlik! A másik lelkivilágát nem a te feladatod rendbehozni, legalábbis direkt nem.
2014. júl. 10. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy akkor hozakodik elő a régi barátnőkkel, amikor te esetleg férjhez menésről, gyerekről beszélsz neki??
2014. júl. 11. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!