Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A problémám a következő? Ti...

A problémám a következő? Ti mit tapasztaltatok?

Figyelt kérdés

Valahányszor látok egy kérdést itt, melyet lányok írnak ki, miszerint szeretnének beszélgetni szoktam élni a lehetőséggel.

Azonban az a helyzet, hogy amikor elkezdem velük a beszélgetést, nyitó kérdést teszek fel mert ugye én írok rá (szóval nem sablonos kérdést teszek fel, hogy van pasid, képcsere meg társai), jön is válasz, de 10-ból 8 esetben kb nem kérdeznek vissza. :-)

Arra vagyok kíváncsi, hogy ez mitől van nálatok lányok? Ha beszélgetni akartok, miért nem érdeklődtök afelől, aki rátok ír? Szeretnék erre választ kapni :-)

2013. aug. 13. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert senki nem szereti ha egy idegen kutakodik, ilyenkor az embernek elmegy a kedve a további csevegéstől.
2013. aug. 13. 13:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Félreértesz első. Akkor miért írja ki a kérdést, hogy beszélgetni ki akar? :)
2013. aug. 13. 13:53
 3/7 k4lm0p1r1n ***** válasza:
100%
mert a beszélgetést nem személyes kérdésekre akarja építeni, szeretné megtartani a magánéletét magának, sablonos kérdésekre vágynak, hogy vagy, milyen a napod, mit csináltál, ilyenek szerintem
2013. aug. 13. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát hiába no néha virtuálisan is úgy vagy úgyabbul működik a dolog mint a valóságban. Meg van a vágyuk hogy beszéklgessenek esetleg ismerkedjenek de picit bizonytalanok nem is igazán tudják mit akarnának és mit nem. Ezzel amúgy semmi baj nincs de akkor talán úgy a tisztességes hogy ha valaki már jobban érdekli vagy már elment a kedve a beszélgetéstől akkor mondja meg és ne eltűnjön..
2013. aug. 13. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is hasonlóan működik az egész,mint a valóságban,szeretnének ismerkedni,de van,hogy megrettennek,vagy már nem is szeretnék annyira az egészet.Nyilván gerincesebb lenne megmondani mindezt,ám hirtelen felszívódni könnyebb,így a többség azt választja.
2013. aug. 13. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
A másik személyéről való kutakodás nélkül is kiválóan el lehet beszélgetni.
2013. aug. 13. 14:08
 7/7 A kérdező kommentje:

De mi a kutakodás abban ha megkérdezem pl. legelső nyitó kérdésben, hogy milyen a nyarad aztán ahogy hozza magát a többi, megkérdezem, milyen elképzelésed van jelenleg bizonyos dolgokról (párkapcsolat, életcél) és a netes ismerkedésekről? Mennyire elégedett magával, hogy itt szeretne csak beszélgetni?

Ha pedig ismerkedés kategóriába helyezte a kérdést, akkor miért ne kérdezhetnéd meg ezekről a dolgokról? Csak így ismered meg a másikat. Attól hogy hogy vagy, nem folytatódik a beszélgetés és belőni sem tudod, milyen lehet ő.

2013. aug. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!