Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elegem van a lelkisérült...

Elegem van a lelkisérült pasikból! Huszonéves lányok, ti nem tapasztaltatok ilyesmit?

Figyelt kérdés

Teljesen elvagyok keseredve...az utóbbi 3 évben állandóan olyan pasikkal hozott össze a sors, akik az exeiket siratták. Eleinte persze nagyon szépen indult mindig, mindegyik kapcsolat, szóba sem került úgy komolyabban a volt nőkről szóló fejezet, majd néhány hónap elteltével mindig ugyanoda jutott a dolog...tudjátok arra gondolok, mikor már x ideje együtt vagy valakivel, és eljön az a pont, hogy túl vagytok az ismerkedési fázison, és már érzelmi szinten is feljebb kéne lépni egy fokozatot. Na nálam mindig itt jön az elakadás...pontosabban nem nálam, hanem mindig az adott pasinál. Akkor derül ki, hogy ő épp még vagy halálosan szerelmes a volt nőjébe, vagy már nem szerelmes ugyan, de bántja, hogy vége lett, vagy közli, hogy ha az excsaj nem lép le, akkor ő a mai napig vele lenne stb. Én meg ott állok leforrázva, mint egy idióta, tele kérdéssel, hogy akkor mégis mi a fészkes fenét akar/akart tőlem, ha így érez?! És ne értsétek félre, 26 évesen én is tudom, hogy fájó tud lenni a szakítás, meg megviseli az embert, de én mindig egyedül vészeltem át a szakítás utáni időszakot...úgy gondoltam mindig is, hogy nem korrekt dolog addig bárkivel is kezdeni bármit, míg mást szeretek...milyen már ez az "új" emberre nézve?! És ha én képes vagyok arra, hogy ne a "búfelejtőt" keressem a másikban, akkor, hogy a tökömbe lehet az, hogy én mégis csak ilyen embereket vonzok?! A mostani pasimról is kiderült, hogy az ex nőjéért van oda...:( komolyan nem értem mi a gond...és még a nők a bonyolultak...persze...megismerkedsz egy pasival, összejöttök, úgy érzed odavan érted, te is odaleszel érte, és bummm, jön a fekete leves...:(

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen balek, vagy más is tapasztal hasonlókat?

2014. júl. 10. 06:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is balek vagyok csak pasiba ja és pancser is:-)
2014. júl. 10. 06:35
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet ,hogy bened van a hiba?
2014. júl. 10. 06:46
 3/12 WheneverYouWant ***** válasza:
0%

Én a lányokkal érzek ilyen szerencsétlenséget... minden lány akivel dolgom volt kivétel nélkül valami traumán ment át... apa nélkül nőtt fel... megerőszakolták... drogos volt és antiszociális lett... elváltak a szülei...

Tudom ezekből sok dologról nem ők tehetnek de akkor is olyan jó volna már végre egy olyan lánnyal összejönni akinek az életével minden rendben van...

2014. júl. 10. 06:58
 4/12 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy bennem van, de mégis mi? Az, hogy képtelen vagyok elfelejtetni a volt nőt? Pont ez a lényeg! Aki engem megismer az tudja, hogy ez az egyik olyan dolog, amit nem bírok elfogadni. Mindenkivel az elején beszélgetek erről, hogy rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, és hogy egyáltalán nem vagyok az a fajta lány, aki alkalmas lenne az ex utáni kakit takarítani. Ha én képes vagyok arra, hogy 100%-ban az adott emberre koncentráljak, akkor viszont is ezt szeretném a másiktol kapni. És persze más dolog az, hogy beleszeretsz e a másikba vagy sem, azt persze nem tudod befolyásolni...de azt igenis lehet, hogy ameddig nem vagy túl az előzaddig nem kezdesz mással...föleg ha tudod, hogy az aktuális lány kimondottan utálja a "másodhegedűs" szereposztást!
2014. júl. 10. 07:08
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Ez is egy megfontolandó nézőpont, hogy nem voltál képes elfeledtetni velük az exeket :-P
2014. júl. 10. 07:15
 6/12 anonim ***** válasza:

nekem a panaszkodásból van elegem. lehet, hogy én is vágynék rá, hogy a másiknak ne legyen különösebb baja. akkor viszont ő nem értene engem semennyire. ennyit a bevonzásról.

nem lehet, hogy felszínesnek tartanád azt, akivel minden oké?

az exes dolgot egyféleképp tudod elkerülni: az első intő jelre lelépsz, és nem hagyod, hogy szórakozzanak veled.

2014. júl. 10. 07:25
 7/12 anonim ***** válasza:
micsoda gondjaik vannak egyeseknek. Szüksége van rátok a párotoknak és elmondja mi bántotta a múltban? Mellesleg az igazi szerelmet nem lehet valami könnyen elfelejteni. De nagyon jó dolog ha sikerül, csak annak meg idő kell
2014. júl. 10. 08:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Fura, hogy így viselkednek ezek a férfiak akikkel találkoztál. Én még randizni sem tudtam normálisan, amíg túl nem lettem a legutóbbi komoly kapcsolatomon.

Mármint elhívtam a lányt, és tök akadozó volt az egész, mindez 1 hónappal a szakítás után. Aztán pár hónap múlva ismét találkoztunk, és bár egyéb dolgok miatt nem jöttünk össze, tök jól éreztük magunkat, ismét a régi voltam. Akkor jöttem rá, hogy előző alkalommal még nem voltam túl a dolgokon.

Szóval igazad van, ez nem korrekt, hogy hetek-hónapok múlva nyögi be valaki, hogy jaj még mindig inkább a másik. De mivel már rutinos vagy benne, legközelebb igyekezz kiszúrni minél hamarabb az ilyen embereket és hamar lelépni, ha nem stimmel a dolog.

2014. júl. 10. 08:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Én megértelek. Az ilyen lelki nyomorékoknak a lelkedet kiteheted, akkor is csak dagonyáznak a saját maguk által odagányolt fostengerben. Az ilyen típus szeret szenvedni, esélyt sem ad magának arra, hogy újra boldog legyen, téged is majd akkor tanul meg értékelni, ha már otthagytad. Ezekkel nem is kell sokáig szenvedni, ez ilyen típus. Nem benned van a hiba, ahogy egy itteni előző idióta hozzászóló mondta, hogy nem tudtad velük elfeledtetni az exeket. Ezek a halálos ágyukon és azért fognak sírni, hogy Mancika '92-ben lelépett Németbe' a nagyfarkú szomszéd Ferivel.
2014. júl. 10. 11:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Utolsó! Pontosan, ahogy írtad! Nem egy fiútól utólag megkaptam, hogy jaaaaj, ő most jött rá, hogy engem akar...de hát akkor már köszi, nem kértem belőle...ott voltam hónapokig, volt lehetősége arra, hogy értékelje, amit tőlem kapott...nem tudta, nem voltam boldog, utólag már hiába jön...nálam ha odáig jut a dolog, hogy szakítok valakivel, akkor történik, ha kész, vége, elszállt valami, amit ha akarnék sem tudnék már visszahozni.

Az egészben az a rossz, hogy minél több ilyen srácba futok bele, annál inkább kezdem magamat emészteni az egész miatt, és elveszíteni a hitemet, hogy van még remény arra, hogy találkozzam egy olyan fiúval, aki nem a saját dagonyájába akar engem is belerántani...unom, egyszerűen unom...és nem hiszem, hogy mást boldoggá tenne a tudat, hogy ha együtt van valakivel, és az derülne ki, hogy még mindig x.y-ért ácsingózik a párja...szerintem ez rohadtul illúzióromboló...

2014. júl. 10. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!