Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti is tapasztaltatok már...

Ti is tapasztaltatok már ilyesmit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban csak szeretném magamból kiírni amit érzek!

Én az elmúlt kicsivel több, mint 1 évben nem ismerkedtem lányokkal! Igazából sosem voltam a társaság középpontja típusú ember! Nekem idő kell ahhoz, hogy el tudjak lazulni, és ki tudjak bontakozni! A legutolsó ismerkedésemnek sajnos negatív kimenetele lett! Az egyedülállóságnak vannak előnyei és hátrányai, de egész jól elvoltam vele eddig! A minap az ismerőseim fényképeit nézegettem, és az egyiken megláttam egy lányt, aki annyira ismerős volt, csak nem tudtam, hogy honnan! Kíváncsiságomban megnéztem az adatlapját, és beugrott, hogy a suliban már párszor láttam a folyosón! Ahogy nézegettem a képeit, és a kiírásait, tisztára felkeltette a figyelmemet ez a lány! Elgondolkodtam azon, hogy milyen jó lenne vele megismerkedni, egy jót beszélgetni! Előtörtek azok az érzelmek, amiket a legutóbbi ismerkedés előtt is éreztem! Az izgalom, a kíváncsiság, és bizony egy kis félelem is! Aztán előtörtek a kellemetlen emlékek is!

Ő volt az első komolyabb lány az életemben! Egész jól alakulgatott a kapcsolatunk, legalábbis azt hittem! Sokszor adtam neki utaló jeleket arra, hogy több nekem mint barát, és a reakcióiból arra következtettem, hogy én is neki! Aztán jött egy negatív időszak! Családon belüli haláleset miatt amúgy is padlón voltam, amikor egyik napról a másikra közölte velem, hogy nála egy másik fiú a befutó! Akkor nagyon összetörtem itt belül! Elég sokáig csak úgy voltam, és nem tudtam magam összeszedni!

Miután vegyesen előjöttek a pozitív és negatív érzelmek, elgondolkodtam azon, hogy ez már egyszer megtörtént! Váratlanul megjelent egy lány, felkeltette a figyelmemet, megismerkedtünk, aztán jött a pofára esés! Ugyanazt a kellemetlen érzést érzem, amit akkor! Újra elkezdtem meghallgatni a depis számokat, és elkedvtelenedtem!

Most egy kicsit össze vagyok zavarodva! A múltbéli események miatt egy kicsit újra összetörtem, de a fellángolást sem tudom kiverni a fejemből! Tisztában vagyok vele, hogy a fellángolás múló dolog, de azt sem akarom, hogy a múlt kísértsen! Hogyan lehetne megtalálni az aranyközéputat?

20/f

2013. aug. 14. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Majd elmúlik, nyugi.

(Egyébként, mint mondatvégi írásjelet, csak a felkiáltójelet ismered? o.O)

2013. aug. 14. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Hoppá

Azt nem is figyeltem.

2013. aug. 14. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a csalódás túl nagy sebet ejtett rajtad és azóta sem forrt be... Minden egyes alkalomnál feltépődik ez a seb, ha csak eszedbe jut az ismerkedés gondolata.... Mert fél sz attól, hogy megint bekövetkezik és összetörsz... Értem én, de az élet a kockázatokról szól!!!!

HAJRÁ! Ismerkedj meg a csajjal és durr bele! :))

2013. aug. 14. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére a depizés meghozta a hatását, és a fellángolás is elmúlik! Ha belevágtam volna, azért lett volna konkurencia! Mindegy, az élet megy tovább! Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 18. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!