Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Szerintetek, h kéne...

Fiúk! Szerintetek, h kéne elutasítanom normálisan, kedvesen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit nem rég ismertem meg, mert egy barátom elhozta magával egyszer egy buliba és azóta a mi társaságunkba jár. KEttesben sose voltunk és nem is nyomult rám. Féjszen viszont rám írt, az elején azt hittem,h csak barátkozni akar hiszen most költözött ide, és kellenek a haverok, meg ugye azt gondoltam,h ha eddig nem nyomult rám akkor nem akar semmit. Nos úgy 2 órája randira hívott... még nem írtam vissza és nem látta, h láttam. Nem tudom mit írjak. Nem tetszik. Külsőleg még okés de belsőleg... 2 külön világ. Elég nagy kocka, és ne értsetek félre én is szeretek játszani (GTA,Far Cry a kedvenc) de ő nagyon durván nyomja és csak arról beszél, és ez csak az egyik dolog. A lényeg,h vissza szeretném utasítani de úgy,h ne bántsam meg annyira. Szerintetek mit írjak?

18/L

2014. júl. 9. 23:12
 1/6 anonim válasza:
Van valaki,aki tetszik neked,vagy csak egy nagyon jó barátra van most szükséged?:D
2014. júl. 9. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak az a lényeg, hogy egyértelmű legyél, ha megbántod, azt azért még fel fogja tudni dolgozni valahogy.
2014. júl. 9. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Legyél vele őszinte, mondd meg neki, hogy nem jön be neked, így nem működne a dolog köztetek.
2014. júl. 9. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
legalább egy orállal ajándékozd meg... ez még belefér szerintem.
2014. júl. 9. 23:19
 5/6 Nagyon gyakori ***** válasza:

#4 Meg ennyi erővel minden járókelőt, had legyen már jó napjuk. Plusz a sétáltatott kutyákat is. Viccnek gyenge, remélem nem komolyan gondoltad:)

A kérdésre: egyszerűen megírod, hogy nem akarsz találkozgatni vele, tapintatosan akár azt is megmondhatod, hogy mi nem tetszik, de azért azt finoman. Ezzel egy hasznos visszajelzést is kap magáról. Mindezzel még kedves ismerősök lehettek, nem jöhet be mindenkinek mindenki:)

2014. júl. 10. 00:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom de nem hinném hogy lehetne valami köztünk, ami időtálló is lenne. Úgy vélem, nem volna közös témánk amiről beszélhetnénk, így unalmassá válna kettőnk kapcsolata. Tudod, a szerelem egy furcsa dolog, nem kontrollálható. Így, nem érzek úgy irántad, mint te érzel irántam. Erről nem te tehetsz, sőt én sem. Egyszerűen nem passzolna a személyiségünk, nem volna stabil kapcsolat, ha nem lenne közös téma, és ha csak az egyik fél érezné a szerelmet. Kedves fiú vagy... Innen már írhatod a sablon szöveget.
2014. szept. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!