19 éves lány hogyan ismerhet meg új embereket, ha nulláról kell kezdenie?
Figyelt kérdés
Mondjuk úgy, hogy kb beszélgetni sem tudok senkivel jelen pillanatban.2014. júl. 9. 21:36
31/31 anonim válasza:
Most kérdés, hogy egyáltalán milyen szándékkal akarsz ismerkedni? Barátokat szeretnél, vagy pasit? Esetleg ezeket együtt? Mert nyilván nem mindegy. :) Suliban, melóhelyen szerintem lehet jó ismerősöket gyűjteni, akikkel aztán szorosabbra lehet fűzni a viszonyt és kialakulhat barátság is. :) Én ebben az "ismerkedjünk az utcán" dologban nem hiszek, a legtöbben nem vevőek erre. Én is ismerkedtem sokáig neten, nekem is van jó/rossz tapasztalatom egyaránt, ha gondolod írhatsz privátot nekem, szivesen beszélgetek veled, ha barátkozni szeretnél. :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!