19 éves lány hogyan ismerhet meg új embereket, ha nulláról kell kezdenie?
Figyelt kérdés
Mondjuk úgy, hogy kb beszélgetni sem tudok senkivel jelen pillanatban.2014. júl. 9. 21:36
11/31 anonim válasza:
Nekem sem valami pozitívak, így én se vagyok a híve ennek. (sok kamu miatt)
/5-ös voltam/
12/31 A kérdező kommentje:
Ez a kiülök könyvvel egy padra elég izé...
Miért, ti odamennétek egy parkban olvasó lányhoz?
2014. júl. 9. 22:02
13/31 anonim válasza:
Én oda, de először csak melléülnék, aztán megnézném mit olvas, és utána kérdeznék tőle valamit a könyvvel kapcsolatban. (Milyen a könyv, hogy tetszik neki, gyakran olvas-e, ha igen, miket még, és így tovább..)
14/31 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hol laksz? Mert a lehetőségek száma több egy nagyobb városban, mint egy kis faluban.. :)
15/31 A kérdező kommentje:
Talán nem is egy rossz ötlet?
2014. júl. 9. 22:14
16/31 A kérdező kommentje:
Főváros.
2014. júl. 9. 22:15
17/31 anonim válasza:
Én oda mannék egy könyvet olvasó lányhoz.
19/31 anonim válasza:
Ó..akkor van pár lehetőség.
Séta a városban, beülni egy cukrászdába egy fagyira, elmenni vásárolni, és megannyi program van ha jól tudom Pesten nyáron, szabadtéri főleg. Ha gondolod írok még párat, hátha tudok segíteni.. :)
20/31 A kérdező kommentje:
És mondjuk konkrét helyet tudnátok ajánlani ehhez a kis könyvolvasáshoz? :D
2014. júl. 9. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!