Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 19 éves lány hogyan ismerhet...

19 éves lány hogyan ismerhet meg új embereket, ha nulláról kell kezdenie?

Figyelt kérdés
Mondjuk úgy, hogy kb beszélgetni sem tudok senkivel jelen pillanatban.

2014. júl. 9. 21:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

én ma pl egy WWF-nek gyűjtő lánnyal ismerkedtem így meg :D

de sajna van barátja, úgyhogy nem nyert hangszórót :D

pedig havi 2000 Ft-ot is felajánlottam a hiúzok megmentésére :D

2014. júl. 9. 22:24
 22/31 A kérdező kommentje:

Párszor beültem már meginni egy kávét egyedül kávézóba, de inkább rosszul éreztem magam emiatt, így inkább leléptem.

Sétálni egész gyakran szoktam, vásárlás meg... Ismerkedett már valaki vásárlás közben? :D

2014. júl. 9. 22:25
 23/31 anonim ***** válasza:

#21 vagyok

igen, én a Sparban a pénztáros lányokkal :)

már kettővel is megismerkedtem :D

Az egyiknek szintén van barátja, a másikkal még nem jutottam addig, hogy ezt is meg tudjam kérdezni, de hát ami késik az nem múlik :D

2014. júl. 9. 22:26
 24/31 anonim válasza:
Enyhébb időben parkban, ha meg melegebb van, akkor plázákban, mert nem kevés ember megy be egy légkondis helyre kánikulában. És még ott van a tömegközlekedés is, utazás közben előkapod a könyvet, és ha valakinek megtetszel, úgyis melléd fog ülni. :)
2014. júl. 9. 22:27
 25/31 A kérdező kommentje:
Ennyire szimpatikussá teszi az embert, ha valaki könyvet olvas?
2014. júl. 9. 22:31
 26/31 anonim válasza:
Nem szimpatikussá, hanem megközelíthetővé. Mert van valami nála, amiről kérdezni lehet őt, és ez egyből egy beszélgetési téma lehet.
2014. júl. 9. 22:33
 27/31 anonim ***** válasza:
nem. vagyis manapság olyan szinten mélyre süllyedt az emberiség, társadalom, hogy ha valaki olvas, azt gondolja, olyan dolgokat, gondolatokat csatol ehhez a birkaréteg, hogy te vagy az entellektüel, komoly, értelmes lány, aki nem dug a susnyásban. kib.aszottul felszínes lett a világ, hogy folyna patakokban a vér...
2014. júl. 9. 22:35
 28/31 A kérdező kommentje:
Á, értem. :D
2014. júl. 9. 22:36
 29/31 anonim ***** válasza:

hát már nem azért, de szerintem bunkóság valakit olvasás közben megzavarni...

én pont, hogy nem szólnék inkább hozzá..

azt gondolnám, hogy azért vitte a könyvet, mert érdekli és olvasni akar, nem beszélgetni...

nem feltétlen nyerő az ötlet...

Ellenben szellemes megoldás, ha egy öntapadós papírra kiírod apró betűvel a keresztneved, és hogy ismerkedni szeretnél.

biztos jót mosolyognak rajta, de aki elolvassa az biztos nem kinevetni fog, hanem tetszeni foig neki az ötlet és beszélgetni kezd veled inkább :)

2014. júl. 9. 22:38
 30/31 anonim válasza:
Helyzettől függ..Na meg azon, hogy szemezik-e veled az illető aki olvas, mert ha fel-fel néz, és rád, netán még vigyorog is a könyv fölött, akkor nem hinném, hogy ellenkezne.
2014. júl. 9. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!