Lenne nálam esélyem, vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy kb már 3 éve tetszik egy nő, ritkán szoktunk beszélgetni és akkor is csak "hivatalos" ügyekről, sajnos azt sem tudom hány éves lehet...de gyanítom tőlem pár évvel idősebb, eddig ok is lenne a dolog viszont kettőnk közöttt úgy érzem iskolázottság és társadalmi szinten egy szakadék tátong, ami őt biztosan zavarná, sokadik diplomáját végzi, nyelveket beszél, irodában dolgozik, saját lakása van, én 26 éves vagyok, szegényes körülmények közt élek anyummal, se kocsi se semmi, villanyszerelővégzettségem és egy jogsim van, igaz dolgozok igyekszem hogy jobb legyen csak még látszata nem nagyon van..magamat sem hagyom el itthon edzek rendszeresen, de úgy érzem ennyi kevés egy ilyen nőhöz, pedig valamit lépnem kell mert néha úgy éreztem hogy azért tetszek neki, de lehet hogy félreértelmeztem dolgokat. Bocsi hogy hosszúra sikeredett. :-)2014. júl. 9. 11:52
1/4 anonim válasza:
Nálad esélyed biztos van, de még lehet hogy nála is. Próba szerencse. Semmi nem történik ha esetleg nem.
2/4 anonim válasza:
Hosszútávon szerintem is zavaró lehet ez a "szakadék".
De azért hívd el egy randira és ismerd meg...:D
3/4 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsi. :-)
Na ez az hogy még randizni sem akarna velem..
2014. júl. 9. 12:00
4/4 anonim válasza:
akarNA? most akkor tudod hogy nem akar, vagy csak azt gondolod hogy nem akar? mert nem mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!