Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem vagy felejtsem el?
Van egy fiú az osztályomban, nagyon aranyos és tök jól lehet vele beszélgetni, helyes is. Ő olyan aki mindenkivel jóban van...mindig mindenkivel beszélget. Miután beszélünk sokszor érzem úgy hogy lehet h tetszem neki, de biztos vagyok benne h ő sosem kezdeményezne. De látom h másokkal is ugyanolyan jól elvan, így rájövök h mégse vagyok "különleges" a számára. Ez csak az egyik dolog. A másik h az egyik barátnőmmel kezdtek kicsit összemelegedni, volt pár randijuk, aztán több okból kifolyólag egy jó ideig nem is beszéltek. De most újra jóban vannak és sztem ebből lesz folytatás. Barátként gondolok erre a srácra, de többször megfordult a fejemben h mi lenne ha...? :) Az utóbbi időben egyre többször is.
Ha nem lenne semmi a barátnőm és közte akkor sem mernék lépni, mert tudom h a barátnőmnek is tetszik...
Nem tudom mi legyen. Felejtsem el vagy lehet h 1x lesz esélyem?
ma 02:06
"Eltűnsz innen itt akármit csinálsz mindig az fogad: hogy belehalunk...
...mind."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!