Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Lehet esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Lehet esélyem? Vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Körübelül két hónapja ismertem meg egy srácot, akinek egyik bnőm mutatott be. Az első tali hamar elis jött, nagyon jól éreztük magunkat, bár azok a hosszú kínos csendek megvoltak. Aztán a második talin sokkal oldottabbak voltunk és ő is mondta. Én már első látásra beleszerettem, de nem tudtam h ő mit is érez, nagyon félénk ilyen téren, a tilkra is én hívtam igazából, vagyis én kértem h talizzunk, de persze ő benne volt. Végül úgy döntöttem elmondom neki h szeretem,megkértem h suli után talizzunk mert elszeretnék mondani valamit. Mikor oda került a sor h elmondjam nagyon ideges voltam alig bírtam megszólalni de végül elmondtam. Ő azt mondta nem tud mit mondani. Én ekkor csak magamelé bámultam ráse mertem nézni, de azt láttam a szemem sarkából h ő néz, lese vette rólam a szemét, ez pár percig így volt.Aztán elkezdtünk vmi teljesen másról beszélgetni.:(.Aztán másnap fenn volt msnen, de nem írt rám:(. Másnap aztán rámírt és mondta h neki csak barát vagyok.De mikor megkérdeztem h a jövőben lehet e esély h járjunk azt modta nem tudja.Lehetséges h tényleg nem tudja, és tényleg a félénksége miatt mondta ezt.Bnőm szerint aki megismertetett minket az is nagy előrelépés volt a srácnál h az első talin viszonylag oldottan viselkedett és h meghívott fagyizni, mert h olyan félénk h ezt nem is nézte volna ki belőle h megteszi.Szóval, most nem tudom milegyen

most barátok vagyunk de teljesen ugyanúgy beszélgetünk mint azelőtt h ezt elmondtam volna, mintha semmi se változott volna, de én nagyon szeretem, és ha lenne egy halvány esély h mégis összejöjjünk, annak nagyon örülnék.

Légyszi segítsetek, lehet esélyem, vagy felejtsem el:(

Bocsi h kicsit hosszúra sikerült, próbáltam röviden fogalmazni.

2010. máj. 16. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Minek kell neked egy ilyen mutyi fiú? Inkább egy férfiasabbal kezdenél!Én nem próbálkoznék többet a helyedben, csak égő lenne(meg szánalmas).Keress mást szerintem!
2010. máj. 16. 16:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem mostanság olyan problémám volt, hogy egy lány félreértett. Én barátot kerestem, Ő meg valamivel többet várt... (Raktam is fel ezzel kapcsolatban kérdést. :D)

Szóval valamennyire lehet, hogy közel állok jelenleg a srác gondolkodásmódjához.

Miután neki gondolom nincs barátnője, csak azon múlik, hogy külsőre mennyire vagy számára vonzó. De persze az is lehet, hogy annyira zárkózott, hogy igazándiból csak a kapcsolattól ijedt meg.

Ha képes vagy elfogadni a barátságát, akkor nem lehetetlen, hogy később még lesz belőle valami, de erre a dologra azért ne tégy fel mindent.

20F

2010. máj. 16. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem ne hozd többet szóba, hogy szereted.. közeledj hozzá barátian, ha majd többet akar azt majd észre veszed.

(amúgy szerintem 2 tali után nem kellett volna a szerelmeddel jönnöd neki :/ én is megijednék..)

2010. máj. 16. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen félénk az is lehet hogy csak nem mer jobban közeledni és hogy tudja hogy neked is bejön, attól csak megijedt és nem mer bele lépni egy kapcsolatba. Nekem is van egy lány aki nagyon tetszik a társaságomban, de ha kettesben vagyunk nem merek hozzászólni. Csak azért mert félek ha közelednék azzal elásom magam nála... Mi fiuk már csak ilyen hülyék vagyunk a nőkhök. :P
2010. máj. 16. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok már a kérdezőt! Basszus, ilyen tapló embereket... Tudjátok, nem csak a macsóság a fontos az életben! És kedves kérdező: Nem hiszem, hogy komolyan gondolta. Én is ilyen fiú voltam régen. És én azt szerettem, amikor meg kellett küzdenem a lányért. Próbálj másokkal flörtölgetni a szeme előtt, de csak finoman! Próbáld magadat megmutatni, írj neki olyan idézeteket, amikkel arra utalsz, hogy te egy igazi kincs vagy. De ne nyíltan mondd meg :) Engedd, hogy közel legyél hozzá, mégis küzdenie kelljen. Kérdezd meg, szerinted mi a szép benned, mi a jó, miért tart téged barátnak. Kérdezd meg a véleményét az öltözködésedről, próbálj a kedvében járni, mégis tegyél úgy, mintha próbálnál csak barát lenni. Ha minden rendben megy, valószínűleg 2-3 hétnél tovább nem bírja majd ki, és valószínűleg, ha félénk fiú, akkor egy e-mailt, egy msn üzenetet vagy egy cetlire írt levelet fog adni neked, amiben már érzékelned kell, hogy érdeklődik.

Én ezt tudom ajánlani :) Sok sikert kívánok nektek, és remélem, minden rendben lesz :)

2010. máj. 16. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem tapló emberek, csak tapló ember, az első hozzászólónak :)
2010. máj. 16. 16:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszolóknak:) Sokat segítettetek.( 16:47és 16:58 köszönöm, h a saját történetetekket is elmeséltétek, nagyon sokat segítettetek vele.

Am a srác tényleg nagyon kis félénk, az észrevettem, msnen sokkal bátrabb, de hát ki nem.És utóbb bele gondolva nem kellett volna elmondanom neki, de úgy gondoltam, h két hónap után megpróbálom. Rosszul döntöttem, de viszont miután elmondtam neki és nem szólt semmit megkérdeztem h nem kellett volna elmondanom ugye?.Erre azt válaszolta h miért nem.

2010. máj. 16. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Már elnézést DE nem a kérdezőt bántottam, hanem a kisgyereket!Nekem nem kell a macsó, de azért ne legyen már annyira anyuka pici fia, hogy egy fagyizni meghívás hatalmas tett legyen.Mennyi idősek vagytok, hogy ezt nem lehet felfogni?Ha már személyeskedünk 16.58-9 nem tehetek róla, hogy te tutyumityi vagy(vagy azok jönnek be) és szimpatizálsz velük.Nőj fel!Ha a gyerek meg csak barátot keres, akkor ne hívja meg fagyizni a lányt(amikor csak ketten vannak valahol)!
2010. máj. 16. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Besz*rás vagy... "anyuka pici fia"... Tudod, az anyuka pici fia emberek többre viszik az életben, mint a többi idióta ember, aki elmegy és 8 oszt.ban nekiáll füvezni, cigizni, bulizni, inni, szexelni, kitalálja hogy nem kell tanulni stb... Képzeld, "anyuka pici fia" ilyeneket nem szokott tenni, és a jövője ki van kövezve már. Jómagam is "anyuka pici fia" voltam, és láss csodát - hamarosan orvosira megyek. És a fagyizás... esetleg nem gondoltál még klausztrofóbiára? Tömegfóbiára? Vannak, akik kizárólagosan csak olyan helyre mennek, ahol csak ketten lehetnek a párjával. És "nőjek fel"... neked kellene felnőnöd, hogy észrevedd, amikről beszélsz, mind csak felszínes külsőség. És igen, tutyimutyi vagyok. Mégis tökéletes az életem. Bp. egyik legjobb sulijába járok, van barátnőm (aki nem egy plázacica, mint akik buknak a macsóbbnál macsóbb khm... emberekre), aki teljes mértékben szeret és elfogad úgy, ahogy vagyok, meg van alapozva a jövőm, művelt vagyok, nem kerültem idióta drog-szex- és cigi/füves bandákba, mint a mai fiúk 70-80 %-a, boldog családban élek, szín jeles vagyok, már nem foglalkoztatnak a felületes kérdések, és ha ehhez az kell, hogy "tutyimutyi" legyek, akkor Na bumm, az vagyok. És? Kit érdekel?

Szép napot!

2010. máj. 17. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!