Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van még nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még nála esélyem, vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú aki régen tetszett nekem,és ezt ő is tudta mert megírtam neki üzenetben.Ez 3 éve volt.Most egy suliba járunk,és nekem még mindig tetszik.Szoktam nézni,és van amikor ő is néz engem,de mégsem lép semmit.Lehet hogy azért nem lép mert régen visszautasított,és most azt hiszi,hogy már nem szeretem?

Mondjuk biztos tudja hogy még tetszik nekem mert sokszor nézem,és myvip adatlapját is meg szoktam nézné néha.

2010. máj. 12. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
hivdel valahova és beszélgess vele ha nem akar kkor meg keress mást ne pazarold az idodet:D
2010. máj. 12. 19:08
 2/6 anonim válasza:

vannak olyan fiúk, akik a lánytól várják el az első lépést, merj lépni, de óvatosan, hogy legyen visszaút, kezdj el vele beszélgetni személyesen is, és majd kialakul a dolog.:)

sok sikert;)

2010. máj. 12. 19:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én nem az a lány vagyok aki csak úgy odamegy egy fiúhoz beszélgetni,főleg nem akkor ha tetszik,mert akkor tökre elpirulok előtte,már attól is tiszta vörös leszek ha rágondolok,még jobban ha meglátom.
2010. máj. 12. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha rinyap*na vagy, akkor bámuld tovább.

Egyébként lehet azért néz, mert idegesíti, ha bámulod, cica!

2010. máj. 12. 19:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem feltűnően nézem,legtöbbször akkor nézem amikor ő nem figyel,de van amikor összetalálkozik a tekintetünk.Nem vagyok rinya.pi.na!!!Csak nem mindenkinek van egy rakás önbizalma!!
2010. máj. 12. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig önbizalom meg önuralom is nélkülözhetetlen az emberben ha sikeres akar lenni.
2010. máj. 12. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!