Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy ne én legyek...

Mit tegyek, hogy ne én legyek a lúzer?

Figyelt kérdés

Szeretnék már kitörni ebböl a szerepböl, de nem sikerül....

L

2014. júl. 7. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Miben? Kivel? Mi?
2014. júl. 7. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
mi a probléma?
2014. júl. 7. 00:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor kezd azzal, hogy nem panaszkodsz, hanem elhatarozod, hogy jol erzed magad.

Ez a kulcs. ne gatoljanak a felelmeid, es a gondolataidat is valogasd meg. nem kell arra idot pocsekolni, hogy sajnalod magad, hanem csak csinalni a dolgodat. Ha hibazol, abbol tanulsz, es legkozelebb nem fogod elkovetni. Oszinten mondom: ennyi a titok.

2014. júl. 7. 00:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Ha elég idős, akkor írj nekem és aztán ha összejövünk te nem fogsz annyira lúzernek látszani mellettem.
2014. júl. 7. 01:36
 5/5 Az ember aki más ***** válasza:
Terjedelmes gondolatokkal fogalmazd meg,hogy miért gondolod azt,hogy lúzer lennél...egy adott dolog miatt vagy úgy összességében érzed úgy,hogy valami nem smakkol?Ilyet sem láttam már régóta,hogy egy nő azt írta volna,hogy én egy lúzer vagyok.)(
2014. júl. 7. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!