Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan legyek jobb? (lent)

Hogyan legyek jobb? (lent)

Figyelt kérdés
A prblémám az, hogy mikor egy lánnyal vagyok, akkor nem tudom, hogy miről beszélgessünk. Rekord idő alatt kifogyok a beszélgetési témából. Mit ajánlotok, hogy tudnám legyőzni ezt az állapotot? Például egy első randin, amikor az a lényeg, hogy beszélgessünk, akkor nem tudom, hogy miről csevegjek. És olyankor kezdődik a kínos csönd, ami csak ront a helyzeten. Miről beszélgessek egy lánnyal? 15/F

2014. jún. 30. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg komoly kapcsolatot keresel, nekem az a hitvallásom és tapasztalatom, hogy ha illik hozzád a partner, akkor nincsenek kínos csendek. Amikor a feleségem megismertem, minden este, mikor találkoztunk, hajnal négyig be nem állt a szánk, mindezt bármikor, amikor találkoztunk. Lassan tizenegy év után mind a mai napig is így megy ez többnyire.

Amúgy meg ildomos kérdezgetni, mit szeret, mi a véleménye a dolgokról, hogyan képzeli el a jövőjét, mi a hobbija, milyen zenét, kaját, filmeket, könyveket szeret. Egy idő után majdcsak felbukkan valami közös téma, ami mindkettőtöket megmozgat és lehet róla beszélni. Ha meg nem bukkan fel ilyesmi, akkor el kell fogadni, hogy nem passzoltatok egymáshoz...

2014. jún. 30. 13:22
 2/2 anonim válasza:
Legyel laza, magabiztos. Ereztesd a lannyal, hogy ez neked nem egy most vagy soha pillanat, hanem ha akarnad akkor barnelyik lanyt felszedhetned, erezze ugy, hogy o van megtisztelve. Lazasag, humor. Ha kifogysz a temakbol, akkor akar errol is beszelhetsz, nincs tabutema szamodra ("fu valamit mondj mar mert botrany, hogy nincs temank, kepzeld a multkori randimon is ez volt stb stb.."). Nem vagyok egy adonisz, altalaban 10/7es srackent tartanak szamon kulsot tekintve, de a humor-lazasag-magabiztossag mesterharmassal sokkal jobb noket fuztem mar be, mint a helyesebb haverjaim. 17/f
2014. jún. 30. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!