Hogyan legyek népszerű, és miért van ez?
Nagyon lúzernek érzem magam. A barátnőm azt mondja, hogy jól tanulok, büszkének kellene lennem magamra, mert nem vagyok az. De van egy olyan érzésem, hogy azért mondta, hogy ne bántson meg. Viszont azon ki vagyok akadva, hogy az osztályban az számít menőnek, ha a lányok a fiúknál kelletik magukat, bunkón viselkednek, másokat lenézik. Miért van ez? Hogyan legyek népszerű?
Lány vagyok.
A válaszokat köszönöm!
Egy dolog büszkének lenned magadra és más dolog népszerűnek lenni. Viszont a kettőt nem szabad egybemosni.
Ha nem tudsz büszke lenni magadra csak akkor, ha népszerű vagy, akkor valamit nagyon rosszul gondolsz.
Összpontosíts elsősorban a saját tulajdonságaidra, a saját énedre, ne másoktól várd el azt a tiszteletet, amelyet neked kell megtalálnod önmagad irányába.
Van egy nagyon jó mondás, mely kimondja, hogy előbb önmagadat kell tudnod megbecsülni és csak azután érdemes elvárnod ugyanezt másoktól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!