Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nőként megtehetem, hogy...

Nőként megtehetem, hogy válogassak a férfiak közül?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy nagy elvárásaim volnának. Ugyanaz, mint a többi embernek (férfiaknak női változatban :) ): az illető legyen jóképű, vonzó, normális (intelligens, megértő, kedves, jószívű, hűséges). Pénzügyileg stabil, nem gazdag, autó nem érdekel...

Nagyon sok ilyen pasi van, de engem mindig megtalálnak azok, akikhez nem vonzódom (külsőleg sem, belső tulajdonságai alapján sem)...

Igen, számít a külső, ettől pedig nem vagyok rossz ember.

Az emberek szép nőnek mondanak, de sokszor nem érzem magamat annak. (Lehet ez a baj?)

2014. júl. 6. 23:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én ezt inkább igényességnek hívom. Az egész jövőbeli életed meghatározza kit választasz magad mellé (nyilván kölcsönösnek kell lennie). Hogy milyen életet alakítotok ki, hogyan nevelitek a gyerekeket (ha lesznek), milyen közegbe mész haza.

Mindenkinek számít a külső, hosszútávon nyilván másodlagos, de mindenkinek van egy szint amit meg kell ütni (csak nyilván mivel az ízlés egyedi mindenkinek máshol van az a szint).

2014. júl. 7. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!