Mit tegyek, h ne válogassak annyit a fiúknál?
Jelenleg ott tartok ,hogy senki sem jó már. Lehet ,h én vagyok túl válogatós , v manapság tényleg ritka az igazi pasi, már én sem tudom.
Minden esetre szeretném ha rám találna a szerelem, szóval mit is tehetnék ,h kevesebb legyen az elvárásom feléjük, és végre találjak valami normális pasit? 16L
A párkapcsolatban mindig a nő képviseli az anyatermészetet, a férfi pedig a természetfelettit, azaz az istent, a természet pedig feltételek nélkül aláveti magát isten akaratának. Vagyis, ha boldog akarsz lenni, személyválogatás nélkül kell odaadnod magad az első szembejövő férfinak. Vagy, ahogy az ősi indiai mondás tartja a nőnek szeretnie, istenként tisztelnie kell a férfit, még akkor is, ha az satnya.
Nőként csak így tudsz kiteljesedni, csak így lehetsz boldog.
nem vagyok egy r*banc ,h minden szembe jövővel leálljak
ez már 21. század és ez alávetés dolog is hülyeség,
egy kapcsolatban két embernek kiegészítenie kell egymást nem alávetni a másikat... így senki sem lehet hosszútávon boldog!
Nem r.bancságról beszéltem, hanem arról, hogy egynek, de annak teljesen. Ami az alávetést illeti, felvázoltál egy szituációt, amit te, ha jól értem, problémaként élsz meg. Ez a megoldás rá és ha nem vagy képes behódolni egy férfinak, akkor ne csodálkozz azon, hogy a problémád nem oldódik meg és nem találod a lelki békédet.
Nincs ebben semmi megalázó egy nő számára és pont úgy van ahogy mondod: a férfi és a nő kiegészítik egymást, úgy, hogy az előbbi irányít, az utóbbi engedelmeskedik. Egyikük helyzete sem nehezebb, vagy alantasabb a másikénál.
Hát öööö. Nekem pont ugyanez a problémám, és még nem találtam rá megoldást, pedig egy pöttyet idősebb vagyok, mint te.
Egy tipp: azt mondják, minden emberben van valami szép. Tehát ha mondjuk egy fiú elsőre nem tetszik, akkor is próbálj meg találni benne valami vonzó dolgot. Függetlenül attól, hogy más tulajdonságai mennyire taszítanak, ismerd el, hogy miben jó.
Egyébként meg tökéletes fiút várhatóan nem fogsz találni - ez az "igazi pasi" megfogalmazás elég határozott elvárásokat takar, ugye? Szerintem jobb lenne, ha egy olyan fiút keresnél, akinek a rossz tulajdonságai a kezelhető fajták közé tartoznak. Egyetlen szerelmi kapcsolat sem mentes a problémáktól, de nem mindegy, hogy óriási problémákkal kell megbirkóznod, vagy kisebb, elviselhető mértékűekkel. Egy olyan fiút keress, aki alapból tetszik neked, és elég normálisnak tűnik. Aztán a kisebb problémákat majd megoldjátok később. Vagy nem, és akkor szakítotok; de egyetlen hiba miatt ne rúgd ki a fiúkat.
No persze, az is lehet, hogy csak többet kéne keresgélned. Ha például egy kisebb faluban élsz, és ott nem találsz hozzád illő párt, akkor talán érdemes lehet elmenni más helyekre is...
Nagyon rossz felfogást vázolt az előző. Ha válogatsz a férfiak közül, megpróbálsz kritériumokat felállítani, az azt jelenti, hogy lélekben saját magad a férfi fölött állónak gondolod el. Ez pedig helytelen, hisz a férfinak - lelki és testi stabilitásából fakadóan - a nő felett kell állnia.
A nő, testi adottságaiból adódóan - ciklus, szülés - súlyos kedélyállapotbeli változásoknak van kitéve. Másként él meg egy érzelmet, vagy érzéki benyomást ma,mint holnap, ezzel pedig - akár a természet - katasztrófákat zudít mind saját magára, mind környezetére. Ettől a veszélytől csak úgy óvhatja meg magátm és másokat, ha aláveti magát, a számára biztonságot jelentő férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!