Csak én tapasztalom úgy, hogy a lányoknál sokkal magasabb a mérce csak a külsőt tekintve, mint a fiúknál?
Ha belegondolsz, normális. Az ösztönök párválasztásnál eléggé nagy hangsúlyt kapnak, és nőknél ez a finnyásságban mutatkozik meg. Minél jobb partnert kell ugyanis kiválasztaniuk, mint utódaik leendő apja. A férfiaknak pedig az a céljuk, hogy örökítsék génállományukat, amiért ők kevésbé lesznek válogatósak.
Természetesen ez egyénenként változó, és valószínűleg kb annyira érzékelhető, mint amennyivel több fiú születik mint lány (átlagban); szóval kis mértékben, de azért jelen van.
00:39
Igen, az ösztönökről beszéltem. :)
Azért ne mondd, hogy párválasztásnál nem az ösztönök dominálnak, mert nem hiszek neked. A bejövés, meg a tetszés, mikor elsőre meglátsz valakit mi, ha nem állatias ösztön? Nincs ezzel semmi baj, szerintem.
00:55
Szóval ha valaki intelligens, és jól kijössz vele, akármennyire is nem jön be, belé tudsz szeretni mondjuk, mert az akaratoddal befolyásolod az érzelmeidet? Taníts mester!
igen csak te.
egy csaj ha azt látja,hogy elfogathatóan nézel ki,nem élsz az anyád nyakán,van valami sz@r melód nem vagy naplopó és keményen megb@szod,akkor sok aggályuk nem szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!