Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én tapasztalom, hogy már...

Csak én tapasztalom, hogy már személyes találkozóra sem kapható nagyon sok lány?

Figyelt kérdés

Főleg internetes ismerkedésre gondolok, ami után elvárható lenne minimum 1 találkozás, mert szerintem mindenki megérdemel egy esélyt, és mellesleg nem lehet biztos véleményt alkotni a másikról a képernyőn keresztül.

Azt pedig hagyjuk, hogy csúnya, rossz, gonosz embercsempészek adják ki magukat a neten sármos férfiaknak... A lényeg: miért nem akarnak személyesen találkozni olyan sokan? Mire föl ez a bizalmatlanság?

2013. máj. 27. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
A mai világban ovatosnak kell lenni...lehet te nem vagy emberkereskedő,gyilkos,agressziv vki aki megerőszakol nőket,de sok ilyen van,nem tudhatjuk h te pont nem vagy e ilyen ://
2013. máj. 27. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert neten egy csomó lényeges információ átjön, és az alapján el tudom dönteni, hogy kivel akarok találkozni és kivel nem. Ha nem szelektálnék, napi 10-15 felesleges randim lenne.
2013. máj. 27. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem köztes lépcsőnek jó lehet a Facebook-cím csere, aztán lehet akár már telefonon6Skype-on is beszélni és azután lehet élőben!
2013. máj. 27. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Jelen pillanatban 4 lány van (személyes barátokat keresek) akivel próbálok találkozni és egy cseppnyi esély van is rá. És legalább 10 főre tehető azon lányok száma, akik a találkozás gondolatának megemlítésekor eltűnnek, nem válaszolnak, vagy végeláthatatlan ígérgetéssorozatba kezdenek. Majd ekkor, majd akkor, most nem jó, de majd írok, stb. Idén még nem is találkoztam netről lányokkal, nagyon sok esetben lehetetlen küldetés. Volt mikor már a célban vagyok, megvan a hely és az időpont, két nappal előtte meg, ne haragudj, de nem érek rá. Kész...
2013. máj. 27. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a lányok 99,99%-a nem azért van fönt társkeresőn, hanem mert hízeleg a hiúságának, hogy mennyi fiú lohol utána, vagy éppen kérkedik egy-egy csajozós délutánon a gépe előtt.
2013. máj. 27. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valakivel igazán akar találkozni az ember,akkor nem húzza a dolgot. Én egy pillanatig sem haboztam,amikor a mostani barátom randira hívott,hanem még aznap este találkoztunk. Vagy ennyire bizalmatlanok a lányok (sokat csalódtak,vagy sokan átverték őket már a társkeresőkön és bizonyosságot akarnak szerezni arról,hogy te biztosan igazi vagy és tuti ott leszel), vagy linkek és tesznek mindenki érzéseire,ami nekik jó,azt csinálják.Vagy ugye annyira nem jössz be nekik,ezért ha nem jön olyan,akiért rohannának,akkor még talán maradhatsz a képben. Ez elég összetett. Nőként kb így látom nagyjából.
2013. máj. 27. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Nu, akkor elmagyarázom.

Lényegében az 5. válaszadónak van igaza, de a helyzet egy kicsit árnyaltabb. Emancipált világunk belesulykolja a női nembe, hogy egyedül kell boldogulni. Ezt olyan szigorúan teszi, hogy azokból a hölgyekből, akik 25-30 évükkel egyedül vannak, már teljesen hiányzik a természetes igény egy társra. A szexuális hiányt könnyen pótolják, egyrészt egy egész iparág épült a művi beavatkozásra, másrészt ha hús kell, bárhol megkapja.

A bonyolultabb kérdés, hogy miért regisztrálnak társkeresőkre "tartós kapcsolatot keres" címszóval. Erre a választ a társadalmi és biológiai nyomásban kell keresni, de ezt is (mint mindent a nőkkel kapcsolatban...) faramucin lehet csak megérteni. A társadalom és a biológiai ösztönök, folyamatosan zaklatják szegény nőket, hogy párt kell találni, családot kell alapítani. Ez egy súlyos disszonáns dilemma, mely könnyen orvosolható a társkereső oldalak segítségével. Ha regisztrál egy ilyen oldalra, nem kell változtatni az életén és az érdeklődő/unszoló család illetve barátok (és természetesen a saját pszichénket is nyugodt szívvel átvághatjuk ;)) részére elég felmutatni a bizonyítványt: "regisztráltam, én mindent megteszek, hát tehetek arról, hogy nem akar összejönni a dolog???"

2013. máj. 27. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!