Csak én tapasztalom, hogy már személyes találkozóra sem kapható nagyon sok lány?
Főleg internetes ismerkedésre gondolok, ami után elvárható lenne minimum 1 találkozás, mert szerintem mindenki megérdemel egy esélyt, és mellesleg nem lehet biztos véleményt alkotni a másikról a képernyőn keresztül.
Azt pedig hagyjuk, hogy csúnya, rossz, gonosz embercsempészek adják ki magukat a neten sármos férfiaknak... A lényeg: miért nem akarnak személyesen találkozni olyan sokan? Mire föl ez a bizalmatlanság?
Nu, akkor elmagyarázom.
Lényegében az 5. válaszadónak van igaza, de a helyzet egy kicsit árnyaltabb. Emancipált világunk belesulykolja a női nembe, hogy egyedül kell boldogulni. Ezt olyan szigorúan teszi, hogy azokból a hölgyekből, akik 25-30 évükkel egyedül vannak, már teljesen hiányzik a természetes igény egy társra. A szexuális hiányt könnyen pótolják, egyrészt egy egész iparág épült a művi beavatkozásra, másrészt ha hús kell, bárhol megkapja.
A bonyolultabb kérdés, hogy miért regisztrálnak társkeresőkre "tartós kapcsolatot keres" címszóval. Erre a választ a társadalmi és biológiai nyomásban kell keresni, de ezt is (mint mindent a nőkkel kapcsolatban...) faramucin lehet csak megérteni. A társadalom és a biológiai ösztönök, folyamatosan zaklatják szegény nőket, hogy párt kell találni, családot kell alapítani. Ez egy súlyos disszonáns dilemma, mely könnyen orvosolható a társkereső oldalak segítségével. Ha regisztrál egy ilyen oldalra, nem kell változtatni az életén és az érdeklődő/unszoló család illetve barátok (és természetesen a saját pszichénket is nyugodt szívvel átvághatjuk ;)) részére elég felmutatni a bizonyítványt: "regisztráltam, én mindent megteszek, hát tehetek arról, hogy nem akar összejönni a dolog???"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!