Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nőként megtehetem, hogy...

Nőként megtehetem, hogy válogassak a férfiak közül?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy nagy elvárásaim volnának. Ugyanaz, mint a többi embernek (férfiaknak női változatban :) ): az illető legyen jóképű, vonzó, normális (intelligens, megértő, kedves, jószívű, hűséges). Pénzügyileg stabil, nem gazdag, autó nem érdekel...

Nagyon sok ilyen pasi van, de engem mindig megtalálnak azok, akikhez nem vonzódom (külsőleg sem, belső tulajdonságai alapján sem)...

Igen, számít a külső, ettől pedig nem vagyok rossz ember.

Az emberek szép nőnek mondanak, de sokszor nem érzem magamat annak. (Lehet ez a baj?)

2014. júl. 6. 23:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
mindenki válogat
2014. júl. 6. 23:17
 2/11 ktk312 ***** válasza:
Nőként ez a legnagyobb kiváltságod... xd hány éves vagy? biztos 20 felett jársz
2014. júl. 6. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, megteheted. Ezt teszi mindenki akinek módja és lehetősége van rá :)
2014. júl. 6. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet nem is vagy az és az a baj.
2014. júl. 6. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Sajnos megteheted,de lehet hiába vársz egy ilyen "szőke herceg fehér lovon" típusúra.Felőlem nyugodtan csináld,csak majd pár év múlva térjünk vissza erre. :)
2014. júl. 6. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

megalkudni nem kell, mert meghasonulsz önmagaddal. inkább egyedül, mint azokkal, akik jelentkeznek, de nem akarod őket.

és jönni fog a herceg! hidd el!

tudod, miért találnak meg ezek a semmirekellők? mert ők mindenkinél bepróbálkoznak, szóval nem csak téged találnak meg:)

26l

2014. júl. 6. 23:26
 7/11 anonim ***** válasza:
amúgy nem tudom ki találta ki hogy nem lehet válogatni, hiszen a férfiak eleve annál kezdeményeznek akik szimpatikusak, ők már ezzel válogatnak, így a nőknek marad a válogatás azokból akiknek szimpatikus
2014. júl. 6. 23:54
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

7-es.

Miért egy nő nem kezdeményezhet annál,aki tetszik neki?Dehogynem,csak lusták rá a legtöbben,meg elvárják egy férfitől inkább...pff...

A másik az,hogy válogasson kedvére,de akkor ne halljuk azt,hogy jajj a pasim bunkó velem,megvert,megcsalt,elhagyott,és nincsen normális pasi mondatokat.Mert bizony magának választotta azt,akkor ne sírjon a szája.

2014. júl. 7. 00:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha vannak akik közül lehet, akkor igen! :D
2014. júl. 7. 00:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyszercsak talalkozni fog a kereslet es a kinalat, es akkor lesz naagy boldogsag. Addig viszont ne pazarold az idodet olyan sracokra, akik megalkuvasra kesztetnek. Attol csak kiegsz:(

(ezt javasolnam magamnak is, ha visszamehetnek az idoben:))

2014. júl. 7. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!