Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, más is rosszul van már...

Fiúk, más is rosszul van már ettől a sok fullos, celeb csajtól?

Figyelt kérdés
Alig találok fb-n olyan csajt, aki átlagosnak, rendesnek nézne ki, így se könnyű ismerkedni manapság. Ilyen celebbek én biztos nem foglalkozom megvan a véleményem róluk, na meg csak napi 100 kan mászik rájuk.
2014. júl. 6. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
ok.
2014. júl. 6. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát inkább ilyen közönyt érzek már h 'nah mégegy ugyanolyan' szóval már a fantáziám se indul be,mert minek,úgyis van millió hozzá hasonló
2014. júl. 6. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Már azt hittem csak engem zavar. Mind egyforma...

Egyedi lányt akarok! :(

2014. júl. 6. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne a FB-ot vedd alapul, hanem például az utcát. Végigsétálsz a belvárosban, kapkodod a fejed a jobbnál jobb nők miatt, aztán ennyi. Egyetlenegyet nem tudsz kiemelni a tömegből, amikor hazatérve visszagondolsz a napodra, mert mindegyik csaj szalagon gyártott.
2014. júl. 6. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Városban is ugyanezek a celeb páwa swag yolo micsodák vannak, gyakran nagy csapatokban is gyűlnek.
2014. júl. 6. 22:56
 6/8 anonim válasza:
Lány létemre elegem van belőlük (pedig nem vagyok bi)..........de ugyan ez a helyzet a fiúknál is...
2014. júl. 6. 23:21
 7/8 anonim válasza:
Igen, engem is idegesít (én is lány vagyok.) De az a baj hogy a legtöbb fiúnak meg ez kell .. és az átlagos lányoknak szinte nincs is esélyük..
2014. júl. 7. 23:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem inkább az átlagos, pici, cuki tornacsukás pólós vékonyka lányok jönnek be. Nem kell itt tökéletes alkat meg 10kiló smink meg swag yolo és más feliratok. :D
2014. júl. 7. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!