Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, fiúk, ti ezen a...

Lányok, fiúk, ti ezen a listán hová teszitek magatokat (fiúknak nincs, de képzeljétek magatokat oda)? Mennyire megy az ismerkedés a másik nemmel?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 6. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vagyok kb. 8

Jól szokott menni. Kivárásra is játszhatok ennyi ponttal.

2014. júl. 6. 20:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezért mondjuk azt, hogy a külső nem szubjektív, hanem 1-1 szinte eltéréssel igenis objektív. Vajon Brad Pittet miért nem teszi szerintem fiatalkorai képeit nézegetvén 1/8 alá? Azért mert nem objektív. Ezt csak a gykn szokták az embereke beböfögni, hogy nekik olyan párjuk van, akit a másik nő bottal sem piszkálna meg. Ez nagyon nagy hazugság és az áltatás megy itt, hogy a 10 per kettes, 3 as pasiknak (objektíven)csak a belső értékeivel vannak a gondok az itteni nők szerint. Holott volt szerencsém pár ilyen kérdéshez itt, hogy átlag, itt a listán 10 per 5_/6 os pasinak 10 per 3 at adott a legtöbb lány. Nagyon el vannak tévedve. A legtöbb lány a 10 per 6 alatti pasit nem hajlandó észre venni, ha bevalljuk, ha nem.
2014. júl. 6. 20:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát, ha jól konvertálom a listát férfire, akkor aszerint egy dinamikus 7-es vagyok. Ami a szabályok szerint jogosít, hogy a saját kategóriámban, és afelett 2-vel bezárólag vadásszak.
2014. júl. 6. 20:17
 14/18 anonim ***** válasza:

nehéz kérdés... de olyan 7-8-as sorban tudnám magam elképzelni. eddig még nem mondtak semmi arra utalót, hogy ronda lennék. és sokszor látom a lányokon, hogy bejövök nekik, csak bennem meg túl erősek a gátlások.

amúgy baromi nehéz ezt saját nézőpontből megáéllapítani. úgy lenne a reálisabb, hogy előtte 10 emberrel lepontoznánk magunkat. mert aki ép szarul érzi magát, nyílván alulpontozza magát, mint ahogyan a világ valóban látja őt.

de ugyan ez igaz lehet fordított esetben is.

2014. júl. 6. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Már bocs, de 4-5 körüli nem gazdag férfinak (én) is lehet 8-9 körüli kinézetű barátnője.

[link]

2014. júl. 6. 20:21
 16/18 anonim ***** válasza:
8
2014. júl. 6. 20:56
 17/18 A kérdező kommentje:
15. Tényleg szép párod van, pedig nem vagy adonisz. Igaz ronda sem.
2014. júl. 6. 21:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Én 7-8 pontot adnék magamnak, attól függően, hogy mennyire vagyok kipihent, vagy épp megvan-e, ilyesmi :)

Nem ismerkedek, mert van állandó barátom.

2014. júl. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!