Lányok, fiúk, ti ezen a listán hová teszitek magatokat (fiúknak nincs, de képzeljétek magatokat oda)? Mennyire megy az ismerkedés a másik nemmel?
Kinézetre kb. 7-es vagyok. (Nem mintha egy fiúnak csak a kinézete számítana ismerkedéskor.)
Sokszor tetszem csak úgy a kinézetem alapján ezen a listán 7-8 körüli lányoknak. És kemény munkával őket is és 8-9 körüli nőket is megkaphatok.
Már nagyon jól megy az ismerkedés. Ha az utcán, boltban, buszon, szórakozóhelyen megtetszik egy nő, akkor nagyon gyakran oda merek hozzá menni kezdeményezni. Már eléggé könnyen megy az ismerkedés is és az is, hogy minél hamarabb ágyba jussunk. 15-20-ból kb. 1 leszólítás végződik sikeresen (lefekszünk).
26/F
7:
Azért ha a 7-es sort és az egyik 9-es sort egymás mellé tennénk és megkérdeznénk hogy ÁTLAGBAN melyikek csinosabbak, a 9-est választaná látatlanban majd mindenki?
Persze az is világos, hogy a lista valahol szubjektív is, de valahol objektív is.
Ezt mondom:
Lehet hogy aki neked 8-as, az nekem 7-es. De semmiképpen nem 2-es mondjuk. És ez a lényeg. 1 helyezésnyi eltérés (esetleg 2) az általános. De olyan nincs, hogy egy nőt az emberek fele 8-asnak gondol, a fele meg 2-esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!