Ez tényleg ennyire gáz, vagy csak rossz fiúkkal hozott össze a sors?
Szóval lány vagyok és imádok játszani gépen. Ilyeneket, hogy Skyrim, Assassin's Creed összes része, stb stb. Imádom de persze ha van valakim vele is törődök. Megvan az egyensúly és van ezen kívül életem is, mégis akikkel eddig voltam, nemhogy nem tetszett nekik (ezt még el is fogadtam volna) de egyenesen visszataszítónak találták, hogy szeretek játszani, és nem olyan a stílusom, hogy nyomogatom ész nélkül a támadás gombot hátha bejön, hanem rendesen.
A kérdésem az, hogy ez tényleg gáz, vagy csak meg kell találni az embert aki szereti ezt is bennem?
17/L
Nem kocka!!!Miért kockázzátok le? Akkor lenne kocka ha nem törődne semmivel és senkivel,csak a játékkal.Ez Neki csak egy időtöltés,mint nekünk néha egy foci vagy egy motorozás.
Pozitívum,mindenképp,pedig sose játszottam csak PS2-n eddig,néha.Valószínű laza és vagány lány Vagy.Ezért kaptál ilyen jó visszajelzéseket.Szerintem így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!