Katolikus lány vagyok, nem tudom elképzelni hogy velem egy gondolkodású pasi van ezen a földön, de én nem bánom ha tisztán halok meg! Szerintetek jól gondolkodok?
Én sokáig kerestem kifejezetten egy szűz csajt mire megtaláltam, ma már a feleségem. Én katolikus vagyok, ő neoprotestáns. Nem tudom megmagyarázni, de valami hiányzik azokból a lányokból, akiknek már sok palija volt - és le is feküdt velük. Nagy értéket képviselsz.
Ne hallgass senkire, nem csak "vallási" szempontok, hanem a józan ész szerint is megéri tisztán készülni, jól összefoglalja ezt Tomka Ferenc: Biztos út című könyve.
Rengeteg olyan párt ismerek, akik tisztán készültek, és boldogok.
Ne mondj le a férfiakról, de légy nyitott, tégy a dologért, ne csak puffogj, hogy ilyen meg olyan sz.r a világ.
És tudd, hogy egy fiút majd nagyon boldoggá fogsz tenni azzal, hogy csak az övé leszel. Aki ezt nem értékeli az meg húzzon a ....
28f
gusztustalan néhány férfi viselkedése, hogy azért kell nekik egy szűz csaj, hogy csak az övéké legyen. és még önhittek meg álszentek is, mert ezt a birtoklási vágyat tisztaságnak hiszik... basszus, mik vagyunk mi, tárgyak??
boldog vagyok, hogy nem trófeaként/skalpként tekintenek rám, hanem feltétel nélkül szeretnek azért, aki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!