Katolikus lány vagyok, nem tudom elképzelni hogy velem egy gondolkodású pasi van ezen a földön, de én nem bánom ha tisztán halok meg! Szerintetek jól gondolkodok?
Szerintem nem gondolkodsz jól. Biztosan van hasonló gondolkodású pasi a Földön.
A szexről pedig azt gondolsz amit akarsz, a te életed.
Nézz rá a foldre.. ha így folytatjuk el fog pusztulni. Szerinted ha lenne Isten hagyná?? Hulyeség ez az egész.. a vallás is csak rontsa a kornyezetet. Mit gondolsz a papok nem kufircolnak?? kb 70% biztosan.
Még mindig meg lehet találni azt az 1 embert akivel letudod élni az élteded, és más szinte nem is fog érdekelni
kérdező, szerintem te nagyon félreértettél valamit a hittel kapcsolatban!
Egy katolikus 23/F
Halkan jegyezném meg hogy isten utasítást adott Ádámnak és évának hogy Szaporodjatok sokasodjatok...
Magyarra lefordítva: B**szni kell mert a fönök azt akarja...
továbbá
a katolikus vallás semmiben nem külömbözik a többitől... mindegyik az akkori élet létfontosságú része volt...
Ha valaki demagóg akkor nem a vallása miatt hülye hanem azért mert szóról szóra vesz mindent... ez hülyeség a bibliát nem szabad szóról szóra érteni mert akkor ilyen buta gondolatokat szül mint a fenti hölgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!