Katolikus lány vagyok, nem tudom elképzelni hogy velem egy gondolkodású pasi van ezen a földön, de én nem bánom ha tisztán halok meg! Szerintetek jól gondolkodok?
Figyelt kérdés
Mivel hívő lány vagyok,és a mai világban már csak a tiszteletlen és a gusztustalan életmód működik ,így sajnos lemondtam a férfiakról.2014. júl. 5. 23:23
11/34 anonim válasza:
Ha jársz katolikus közösségekbe, akkor biztosan nem is egy, hanem nagyon sok hasonló gondolkodású férfival fogsz találkozni.
12/34 anonim válasza:
Bocs.. de ez nevetséges.. Az ha valaki vallásos legyen az iszlám,katolikus,mormon vagy akármi.. tudod a hitt szép dolog nekem pl nincs de egy vallás fanatikus követése és mindenbe való belemagyarázása és csakis annak élni ami nem bizonyított csak úgy van mert valaki azt mondta/találta ki mérhetetlenül nagy nagy hülyeség.
13/34 anonim válasza:
Nem, ellent mond ez az emberi természetnek, ellent mond a természetnek, semmit nem nyersz azzal, hogy lemondtál róluk. Nem muszáj senkinek orrba szájba kefélnie ha nem akar, de ha jön a szerelem akkor felesleges tiltakozni.
Nagy előny ha a papi birtokok nem osztódnak tovább, ezért találták ki, több hatalma legyen az egyháznak.
Emellett fantasztikus dolog szexelni valakivel akit kívánsz, még jobb ha orgazmusod is van tőle vagy te okozhatod másnak. Gyerek is jó dolog tud lenni ha stabil a kapcsolat. Semmi sem pótolhatja azt sem.
23l
14/34 Zsebvirág válasza:
Sztem nincs baj a gondolkodásoddal, több ilyen kellene :)
15/34 anonim válasza:
ez a tisztán halok meg, kiveri a biztosítékot.
tudod van átmenet a k.urva és szűzike között...
mellesleg rengeteg vallásos fiú van, csak ne a gyakorin keresd őket.
16/34 anonim válasza:
A hittantanárom is pont ilyen na most képzeld el ha a földön minden ember ilyen hívőlenne mint te akkor kihalna az ember
17/34 anonim válasza:
Szerintem emiatt azért ne általánosíts így minden férfira. Például nekem sincsen nő az életemben, de nem vallási okok miatt, tehát nem azért, mert így döntöttem. Nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő, szerintem neked sokkal nagyobb esélyed van még férfihoz jutni, mint nekem nőkhöz.
18/34 A kérdező kommentje:
Gondolhattam volna hogy senki nem érti amit írok,tudjátok itt nem a vallásomon volt a hangsúly,én így gondolkodom
2014. júl. 5. 23:31
19/34 anonim válasza:
Hány évesen jutottál erre a döntésre? :-(
20/34 anonim válasza:
Katolikus fiú vagyok, kérdező, ehhez mit szólsz? (nincs barátnőm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!