Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » SOS! Szerintetek mi történt?

SOS! Szerintetek mi történt?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtem és kért képet az illető hát küldtem neki! Azt mondta klassz csaj vagyok mire mondtam ,hogy küldjön Ő is de azóta nem ír vissza semmit! Lehet átlinkelte valahova a képem? Vagy mi? Csinálhatott egyátalán valamit vele? Vagy csak parázok?

2014. júl. 5. 23:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
?
2014. júl. 6. 00:16
 32/35 anonim ***** válasza:
Tovább lépnék. Nem fogom leírni ide az életem, de hidd el, borzalmas gyerekkorom volt. Később se kímélt az élet, szúrtak hátba sokszor, dugta meg már a legjobb barátom a csajomat. Azt teszem, amit én jónak látok, hogy talpon maradok, és nem hagyom el magam. Igen, én is kerülök padlóra, mert nem vagyok érzéstelen ember, én is szoktam elkeseredni, szenvedni. De csak az jár a fejembe, hogy ez elfog múlni, nem adhatom el, főleg nem azok után amiket eddig túléltem és elértem. Ez én vagyok, nem várom el, és nem is mondom hogy mindenkinek ilyennek kéne lennie. De ahhoz tartom magam hogy mindenki képes ezt elérni, és meg is kéne próbálnia.
2014. júl. 6. 00:27
 33/35 anonim ***** válasza:
Nekem is szar gyerekkorom volt,és engem sem dédelgettett az élet.Egyedül kellett magamat nevelnem.De mégis pozitív személy maradtam,és jól érzem magam.De azt is megtanultam hogy jobb az elővigyázatosság.Küzdeni kell nem feladni,de nem vakon kell küzdeni,hanem hogy nyitva van a szemünk,és nem csak jóra hanem a rosszra is gondolunk.
2014. júl. 6. 08:25
 34/35 anonim ***** válasza:
Na jó, lényeg ami lényeg: Ha van kint fb-on is képed, azzal is ugyanúgy visszaélhetnek, mint ha így elküldöd:D Szóval nopara
2014. júl. 6. 10:17
 35/35 anonim ***** válasza:
A facebook képekel vissza is élnek,főleg ha a lakásoddal együtt fényképezed le magad vagy hasonlók.
2014. júl. 6. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!