Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » SOS! Szerintetek mi történt?

SOS! Szerintetek mi történt?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtem és kért képet az illető hát küldtem neki! Azt mondta klassz csaj vagyok mire mondtam ,hogy küldjön Ő is de azóta nem ír vissza semmit! Lehet átlinkelte valahova a képem? Vagy mi? Csinálhatott egyátalán valamit vele? Vagy csak parázok?

2014. júl. 5. 23:09
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
De szerintetek lehet ebből gondom?
2014. júl. 5. 23:17
 12/35 anonim ***** válasza:
Csak az arcod volt rajta, mégis mi gondod lenne belőle? Fészen is biztos vannak képeid, abból se lett gond. Ha annyira parázol küld el azt megmondom hogy van e vmi gáz rajta, ami miatt felrakhatná valami oldalra poén tárgyaként.
2014. júl. 5. 23:22
 13/35 anonim ***** válasza:
12-es akkor eléggé tudatlan vagy.
2014. júl. 5. 23:24
 14/35 anonim ***** válasza:
Tudatlan, na mégis miért te oly sokat megélt barátom?
2014. júl. 5. 23:27
 15/35 anonim ***** válasza:
Miért? Mert egy arcot bárhová feltölthetsz,és ha felismerik hogy a tiéd akkor van gáz.Tették már ember életét így tönkre.(szexoldlak stb,de tudod van photoshop is).És még sorolhatnám a tényezőket.
2014. júl. 5. 23:31
 16/35 anonim ***** válasza:
Igen, mert aki ilyet akar csinálni, az ahelyett hogy valakinek letöltené a képét, inkább megismer egy idegen csajt, és fűzi hogy küldjön egy képet, hogyne. Tönkre tenni az életét, mégis mivel? Rohadtul lever egy hirdetésről, adatlapról, profilról, ha kamu. Ne legyünk már paranoiások.
2014. júl. 5. 23:35
 17/35 anonim ***** válasza:
Tudod van úgy hogy valaki felelőtlen(lehet hogy itt nem),de 1-2 mondat után már fényképet mutat.
2014. júl. 5. 23:38
 18/35 anonim ***** válasza:
Nem paranoia egyébként mert erre is kell gondolni.
2014. júl. 5. 23:39
 19/35 anonim ***** válasza:
De bezzeg amikor ide egy lány kiírja hogy ''szerintetek hogy nézek ki?'' rögtön írjátok oda hogy KÉPET. Nem pedig azt hogy, jaj cica, ne küldj képet, csúnya bácsik is lehetnek a gyakorin, és rossz dolgokat csinálhatnak egy ártatlan képpel:)))
2014. júl. 5. 23:41
 20/35 anonim ***** válasza:

Na most álj le ,mert én abban benne nem vagyok.Én 1-ül mondtam ezt,te meg most egyből többeszámozol,és a sok kanos idiótához raksz.Azokat a kérdéseket le....

Annál a kérdésnél amit te mondtál annál véleményt kér magáról,itt meg csak hogy baj lehete a 2 nem ugyanaz.

2014. júl. 5. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!