Mit akarhatott? Mi történt?
Szóval az este sétáltattam a kutyát, és jött velem egyik barátom is. A bicikliút/járdán mentünk, és egyszercsak észrevettük, hogy a távolban üldögél valaki az árokpartján. Távolról egy hajléktalannak tűnt, de ahogy közelebb értünk, felállt, és igazából egy tök jó csaj volt. Csíkban festett haj, az a 2 számmal nagyobb laza poló, na tök 8 szal nem nézett ki rosszul. A kutyám nagyon hajlott az irányába, mondtam neki (a kutyának) hogy szépen. Volt egy szemezés kb 2-3 mpig (a csajjal) majd rákérdezett hogy megsimogathatja-e (a kutyát). Mondtam hogy igen. Oké lezavartuk, elköszönt, ment a dolgára. Leült a bicikliút közepére, mi pedig az árokpartjára. Egy kis ideig távolról figyeltük, mert nem teljesen látszott épelméjűnek (EMBER A BICÓÚT KÖZEPÉN ÜLT). Ahogy ott beszélgettünk, egyszercsak (kb 6 mpig) sírt (v legalábbis azt színlelt). Na tök 8 szóval egy fél óra múlva elindultunk vissza, és látni lehetett hogy kb 8-ra nőtt az emberek száma. Nem telefonált, fel sem kelt, semmi. Amíg ott ültünk egy árva lélek sem jött arra. Széép ívesen kikerültük, és a következő sarkon megálltunk. Tisztán látszott, hogy kb 1 perc eltéréssel ők is távoztak. Ez a történet vége.
szóval kiemelve:
1) Mi a francot akarhatott? (mert kedvesnek tűnt)
2) Mi a francér' ülhetett le az út közepére?
1) Kutyát simogatni
2) Fel akarták áldozni egy rituáléra, azért ült az út közepén.
Nem te voltál betépve??
Vagy depis volt valami miatt...és ezek az emberek is látták, és segíteni akartak...
Lehet részeg volt, vagy csak épp akkor szakitott a pasijával, elveszetett valakit, stb.
A kutyát is azért simogathatta meg.
Ki volt akadva, nem tudta hol ül.
Vagy be volt tépve (habár akkor ritkán sirnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!