Más ronda fiúval is történt már ilyen?
Figyelt kérdés
BAromi ronda fiúkról van szó, én is közéjük tartozom, eddig minden lány rondának nevezett, akinél bepróbálkoztam. De nem rég egy csajjal taliztam és valahogy összemelegedtünk, hirten megcsókoltam és ölelkeztünk, közben fogdostam is és nem zavarta. De dugni még nem akart. Mégis hihetetlen csoda, hogy végre egy lány nem rondázott le és koptatott le rögtön. Sőt, egész formás, szexi a csaj, bár arcra nem igazán jön be, de nem baj, sosem gondoltam, hogy nekem is lehet sikerem, hiszen több éve már csak fikázzák a lányok a külsőmet. MÉg idegen csajok is kinevetnek, meg fújjognak, hogy milyen ronda a fejem.2014. máj. 27. 22:26
2/6 anonim válasza:
Akkor talán most hogy valaki visszaadta az önbizalmad, szakítanod kellene é el kellene kezdened a belső értékekkel foglalkoznod, véleményem szerint. :c 17/f
3/6 anonim válasza:
Nem semmi. Hát nekem többen mondták, hogy nem vagyok egy matyóhímzés, de mindig volt csajom.
A kisugárzás, önbizalom, határozottság, humor, nagy fax többet számít.
5/6 anonim válasza:
Inkabb orulj, mert ritka az ilyen.
6/6 anonim válasza:
Az a baj,hogy nem vagyok ronda sem,és még ennyi sem történt velem azt kell mondjam,még csókig sem jutottam el egy lánnyal/nővel sem sajnos... :/ Szóval örülj neki...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!