Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » SOS! Szerintetek mi történt?

SOS! Szerintetek mi történt?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtem és kért képet az illető hát küldtem neki! Azt mondta klassz csaj vagyok mire mondtam ,hogy küldjön Ő is de azóta nem ír vissza semmit! Lehet átlinkelte valahova a képem? Vagy mi? Csinálhatott egyátalán valamit vele? Vagy csak parázok?

2014. júl. 5. 23:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Ha így nézzük a dolgokat, a világon bármiből baj lehet. De remélem nem férfi létedre vagy ilyen félős.
2014. júl. 5. 23:52
 22/35 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok,de nem félős hanem előfigyazatos,és mindenre számító.Tudod az élet döntésekből áll,és egy rossz elég hogy elkú.. az életed.Tudod nyitva kell tartanod a szemed,és használnos az eszed.

Sértegetni valakit hogy félős,az nagy gyengeségre mutat,és kevés inteligenciára.Kifogytál a dolgokból és most jön a dedós viselkedés a sértegetés,grat a szinthez.(hogy én is sértegessek kicsit)

2014. júl. 5. 23:56
 23/35 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom hogy én olyan unintelligens vagyok, hogy nem kezdek mindenbe rosszat látni. Ha történik valami rossz, leküzdöm, teszek ellene, nem pedig azon rágódok éjszaka az ágyba fetrengve hogy mi lesz ha. Van különbség a fanatikus ''elővigyázatosság'', meg az egészséges elővigyázatosság között. Akinek egy feltett kép tönkre teszi az életét, az valószínűleg egy lelkileg gyenge ember. És szó sincs itt sértegetésről, és főleg nem arról hogy kifogytam, szimplán ez a véleményem.
2014. júl. 6. 00:02
 24/35 anonim ***** válasza:
Hol van itt fanatikus elővigyazatosság.Én azt mondom hogy ügyelni kell ezekre is,nem azt hogy álandóan ezekkel kell élni.
2014. júl. 6. 00:04
 25/35 anonim ***** válasza:

Egy lelkileg gyenge ember,tudod ha rossz helyen lenne a fénykép rossz pillanatban és olyanok látnák meg akiknek nem kellenne,utána jönne a kirekesztés és az újjal mutogatás,és futhatnál,de nem tudod tisztázni,küzhetnél,de semmit nem érsz vele.(ebben a szituációban semmit,mielőtt félreérted.)

Amikor már az öngyilkosságon gondolkozol akkor néznélek meg.

2014. júl. 6. 00:07
 26/35 anonim ***** válasza:
Akkor csak ügyelj rá, de ne nevezz mást tudatlannak, csak azért mert nem úgy áll hozzá a dolgokhoz ahogy te.
2014. júl. 6. 00:07
 27/35 anonim ***** válasza:
De az a ember más miatt is öngyilkosságon gondolkodna, az kb már mindenen azon gondolkodna. Ennyi erővel amikor szerelmi bánatja van és a boltba megy, a pénztáros ne beszéljen a kollégájának kiszolgálás közbe arról hogy szerelmes, mert szegény lelkileg gyenge emberünknek eszibe jut hogy neki nem jött össze, azt hazafele kiugrik a kocsi alá.
2014. júl. 6. 00:09
 28/35 anonim ***** válasza:
És én miért futnék el, ha újjal mutogatnának rám? Engem nem érdekel, hogy idegen emberek mit gondolnak, mit idegeskedjek mások hülyeségein, meg hogy mi a véleményük rólam, vagy mit láttak rólam? Elég kiegyensúlyozott az életem, hogy magammal foglalkozzak, és azokkal akik közel állnak hozzám, ne pár hülye pletykának. Régen visszautasítottam a város elvileg, legszebb nőjét, ez után 2 évig nem is volt barátnőm, mert nem álltam rá készen. 2 éven keresztül elég sokan hitték rólam hogy buz* vagyok, szerinted érdekelt?
2014. júl. 6. 00:13
 29/35 anonim ***** válasza:

Nem gondolna másra ebben a szituációban csak a kirekesztettségre.Hogy többet már nem lesz semmi sem olyan mint azelőtt a kirekesztettség,meg egy hülye pillanat és tett miatt.

És igen tudatlan mivel nem gondol ilyesmire,ismétlem nem gondol ilyesmire,és nem azért mert nem úgy áll a dolgokhoz mint én.

2014. júl. 6. 00:14
 30/35 anonim ***** válasza:
Csak tudod lehet hogy akik közel álnak hozzád azok is ellened lennének,akkor mit tennél.És hiába beszélnél velük nem tudnál hatni rá,na akkor mit tennél.
2014. júl. 6. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!