Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a jobb, ha először barátság...

Mi a jobb, ha először barátság, aztán szerelem majd kapcsolat, vagy szerelem első látásra és abból kapcsolat?

Figyelt kérdés

Az első szokott tartósabb lenni, mert nem kreálsz hamis képet a másikról és nem abba szeretsz bele.

Nektek mi a véleményetek?

2014. júl. 5. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első. Mert ott már jól ismered jó esetben, tudod mire számíthatsz a kapcsolat során, és tudod mibe szerettél bele konkrétan, milyen tulajdonságaiba.
2014. júl. 5. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező világosan látja a dolgokat, csak megerősíteni tudlak ebben...

A hamis kép kreálása nagyon veszélyes, felülteted a herceget hófehér lóra, és ha rájössz, hogy Ő Valójában Sancho Pansa még őt hibáztatod...

:DD

2014. júl. 5. 09:51
 3/7 anonim válasza:
100%
szerintem az első, mert ott már kiismered a barátod/barátnőd hibáit és Ő magát is. na persze a második is lehet tartós, de azt már érettebben kell kezelni.
2014. júl. 5. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt részem mindkettőben, a barátságból kialakult szerelem köztünk a párommal már öt éve tart :)
2014. júl. 5. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első jobb
2014. júl. 5. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Erre nincs kiforrott recept. Kétszer nősültem. Előtte és közte rengeteg felejthető kapcsolatom volt. Az első házasságom barátságból nőtte ki magát, de a 18 év alatt sohasem voltam olyan boldog, mint most, a másodikban, ami viszont szerelem volt az első látásra, és 15 éve tart.
2014. júl. 5. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves ez a kérdés. Látszik, olyan kérdezi, aki még nem volt szerelmes. Azt nem lehet eldönteni hűvös ésszel, hogy hogyan alakuljon egy kapcsolat, ill. el lehet, de ha "beüt" egy szerelem, akkor nincs mit tenni. Azt pedig nem lehet szabályozni. De ha valakinek elég egy kapcsolat szerelem nélkül, csak baráti érzésekkel, akkor csinálja úgy, csak ha később jön egy szerelem, akkor bajban lesz.
2014. júl. 6. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!