Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak ilyen nők?

Vannak ilyen nők?

Figyelt kérdés
Elég sajátos kötődésem van, mondhatni nagyon ragaszkodok mindenkihez, aggódom értük, faggatom milyen napja volt, "csüngök rajtuk". 27 évesen még nem volt barátnőm. Egy idő után rámunnak. Én ilyen vagyok, változni már nem valószínű, hogy sokat fogok. Nem várnék én sokat, csak valaki olyat aki hasonlóan képes kötődni. Például ha mondjuk 1 hétig nem beszélek vele és azt mondom "hiányoztál" akkor olyasmit mond "te is nekem" és nem pedig némán hallgat vagy ilyesmi. Olyan nagy dolog ez a mai világban? Túl nagy elvárás? Van olyan 20-30 év közötti nő, akinek bejön az, ha a férfi nagyon érdeklődik iránta, issza a szavait, "csüng" rajta úgymond? Vagy ne is álmodjak ilyenről. Csak elgondolkodtam, hogy biztos van nőbe is ilyen jellemű, és azt talán nem zavarná.

2014. jún. 28. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
azért a "csüngeni valakin a nap 24 órájában" és a "te is visszamondod nekem, hogy hiányoztál egy hét után" között elég nagy az átmenet...
2014. jún. 28. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatást kértél, így megnyugtatlak: van ilyen nő, én is ilyen vagyok. :) (De a rózsaszín szemüveges időszak után szerintem érdemes lehet egy kicsit visszább venned, és/vagy figyelembe venni azt, ha rossz kedve van a párodnak és nincs kedve beszélgetni.)
2014. jún. 28. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Elsővel egyetértek...
2014. jún. 28. 17:40
 4/6 anonim válasza:
van ilyen, de szerintem hosszutavon unalmas lesz a dolog, ha mindig mindnet tudsz rola. Hagyd hogy legyenek aprocska titkok a kapcsolataidba. Ha vitazik valakivel ne faggasd, megkerdezed mi a baj, ha akarja elmondja, ha nem nem. Ilyen egyszeru :)
2014. jún. 28. 17:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Előzőnek: Nekem pont ez a "bajom", hogy még mondjuk évek múlva sem válik unalmassá ha mindent tudok róla. :/ Nem szoktam unni embereket. Számomra a titoktatosság nem izgalmas, inkább bizalmatlanságként élem meg. Sokszor "kapaszkodok" emberekbe és erre néha ráunnak.A PUA stb dolgok azt tanítják, hogy színlelj érdektelenséget, hogy nem fontos a másik meg ilyesmiket. Én viszont nem tudom palástolni a lelkesedést, érdeklődést. És nálam ilyesmi nem csak "kezdetben van", hanem mondom akár évek múlva is, sajna a jelek szerint olyanokkal akik nem éreznek viszonzottan sosem. Lehet egyébként, hogy más lenne ha viszont szeretnének, ezt nem tudom.
2014. jún. 29. 10:52
 6/6 A kérdező kommentje:
#2. válaszoló: Köszönöm a megnyugtatást. Van remény ezek szerint. :)
2014. jún. 29. 10:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!