Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon félreértené? (Részletek...

Vajon félreértené? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel szoktam beszélgetni, továbbá tudom róla hogy tetszem neki. Általában ő keres engem, de néha én is írok neki. Azonban én semmi komolyat nem akarok tőle, számomra ő csak egy barát. De úgy érzem hogy ő többet akarna tőlem, találkozni, járni, viszont mintha arra várna hogy én lépjek és hívjam őt el. Ha ő nem hozza fel ezt a témát, akkor csak úgy spontán nekem kellene, hogy tisztázzam vele a dolgokat? Továbbá hogyha írnék neki hogy dumálgassunk, nem értené félre? Néha ezért is nem keresem, nehogy azt gondolja hogy valami komolyabbat akarok tőle, pedig jó vele beszélgetni. Mit tegyek? :S 21 évesek vagyunk mindketten.

2014. júl. 4. 01:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyám borogass...ha nem kérdezel rá konkrétan,akkor várhattok mindketten egy életen át....
2014. júl. 4. 01:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Én mire várjak? Mondom, hogy nem akarok tőle semmi komolyat...
2014. júl. 4. 01:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor mondd el neki, még az elején, mielőtt összemelegednétek. De tulajdonképpen részedről miért van kizárva a dolog?

Elmondhatod neki, hogy nem szeretnél kertelni, meg félreértéseket kettőtök közt, te csak barátkétn tekintesz rá, xy ok miatt, pl nem állsz készen, vagy nincs itt az ideje, vagy ilyenek.

2014. júl. 4. 01:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát sajnos én is egy cipőben járok veled, bár én beszélgetni sem annyira szeretek a sráccal. Néha igen,amikor jó témát hoz fel, de általában csak kérdezgeti, hogy mit csinálok, mit eszek bla bla. És már mondtam neki, hogy rohadtul zavar, de csak csinálja tovább. De amúgy nagyon jófej srác, és érzékeny, nem akarom megbántani. Sajnos nincs sokmindent tenni, mert vagy megbántod és inkább már nem is beszél veled, vagy folytatja ugyan úgy, mintha semmit sem tettél volna.

Esetleg még annyit lehet, hogy ha valami "randigyanúsat" kér, vagy tesz, akkor megkérdezed, hogy ezt most hogy gondolta? mint egy randi, vagy mint hogy kettőtök között esetleg lehet valami? és ha igent mond, akkor elmondhatod, hogy sajnos te csak barátként gondolsz rá, nem hiszem, hogy bármi is lehet közöttetek stb.

2014. júl. 4. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:
ond neki hogy milyen jó barát meg kezeld barátként érezze hogy ő csak egy haver
2014. júl. 4. 03:08
 6/6 anonim válasza:

Ha tényleg szeretsz vele beszélni, akkor beszélgess vele nyugodtan, amiután tisztáztad ezt a helyzetet. Mond el neki őszintén, hogy te barátként szereted.

(Szerintem a barátság is elég komoly dolog. Nekem pl. nem esett jól amikor fordított helyzetben voltam és a legjobb barátom azt mondta, hogy nem akar tőlem semmi komolyat. Na ez volt az ami a legrosszabbul esett, és nem az, hogy neki úgy nem tetszek.)

2014. júl. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!