Vajon félreértené? (Részletek lent)
Akkor mondd el neki, még az elején, mielőtt összemelegednétek. De tulajdonképpen részedről miért van kizárva a dolog?
Elmondhatod neki, hogy nem szeretnél kertelni, meg félreértéseket kettőtök közt, te csak barátkétn tekintesz rá, xy ok miatt, pl nem állsz készen, vagy nincs itt az ideje, vagy ilyenek.
Hát sajnos én is egy cipőben járok veled, bár én beszélgetni sem annyira szeretek a sráccal. Néha igen,amikor jó témát hoz fel, de általában csak kérdezgeti, hogy mit csinálok, mit eszek bla bla. És már mondtam neki, hogy rohadtul zavar, de csak csinálja tovább. De amúgy nagyon jófej srác, és érzékeny, nem akarom megbántani. Sajnos nincs sokmindent tenni, mert vagy megbántod és inkább már nem is beszél veled, vagy folytatja ugyan úgy, mintha semmit sem tettél volna.
Esetleg még annyit lehet, hogy ha valami "randigyanúsat" kér, vagy tesz, akkor megkérdezed, hogy ezt most hogy gondolta? mint egy randi, vagy mint hogy kettőtök között esetleg lehet valami? és ha igent mond, akkor elmondhatod, hogy sajnos te csak barátként gondolsz rá, nem hiszem, hogy bármi is lehet közöttetek stb.
Ha tényleg szeretsz vele beszélni, akkor beszélgess vele nyugodtan, amiután tisztáztad ezt a helyzetet. Mond el neki őszintén, hogy te barátként szereted.
(Szerintem a barátság is elég komoly dolog. Nekem pl. nem esett jól amikor fordított helyzetben voltam és a legjobb barátom azt mondta, hogy nem akar tőlem semmi komolyat. Na ez volt az ami a legrosszabbul esett, és nem az, hogy neki úgy nem tetszek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!