Hogyan lehet valakit megtalálni, ha csak egy közös képetek van? (apró részletek, de név pl nincs)
Figyelt kérdés
Az idei (2014) Pannónia fesztiválon találkoztam egy sráccal. Van egy közös képünk is, de kb semmit nem tudok róla. Szeretném megtalálni.
Na de hogyan, ha nem akarok nagy feltűnést kelteni a fcbookos oldalán az eseménynek? :D Ami nincs is valamilyen technikai hiba miatt, csak a like-olható változat van meg. A ki vett részt az eseményen azt nincs.
#PannóniaFesztivál
2014. jún. 15. 18:26
1/4 anonim válasza:
valószínű ezt buktad, ott kellett volna okosnak lenni nem így utólag :D
2/4 A kérdező kommentje:
Na ezt tudom :D
Ilyen válasz nem kell, mert már vertem eleget a falba a fejem én is :D
2014. jún. 15. 18:30
3/4 anonim válasza:
Ha van egy rendőr ismerősöd meg adod neki a képet és megoldja :)
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, meg azt mondom a TK-nak, hogy lopott és máris ismerné a fél világ. :D
Pont ilyet nem akarok, de tudom én azt, hogy nagyon esélytelen a dolog, mégis nagyon meg szeretném találni, mert van egy befejezetlen ügyünk... ;)
2014. jún. 15. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!