Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelem, vagy barátság? A...

Szerelem, vagy barátság? A többi lent.

Figyelt kérdés

Van nekem egy nagyon - nagyon jó srác ismerősöm, talán másfél éve ismerjük egymást. Aranyosan bámul folyton, néz, nagyon figyelmes, előzékeny, és rohadt féltékeny, ha más fiúval beszélgetek. DE! Idestova fél éve sejtjük már szerintem mind a ketten, hogy ez több mint barátság, csak mivel én nem vagyok aza kezdeményezős típus, meg különben is, hiszek abban, hogy egy férfiben kell lennie annyi bátorságnak, hogy kezdeményezzen, csak várok. Csak az a baj, hogy rohadt régóta, és kezdem már unni. Mit tegyek Szerintetek?? Ja, még annyi, hogy a srác idősebb nálam két évvel, én pedig most leszek 18. Ééés a legfurább: egyiküknek sem volt még kapcsolata ezidáig. (csak ilyen plátói-szerű...)

köszönöm, ha válaszoltok! :)

2014. jún. 29. 11:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha érzitek hogy több,akkor hajrá,vezesd rá valahogy tetszel neki:)
2014. jún. 29. 11:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Sztem szerelem:)
2014. jún. 29. 11:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél meg kisebb lépéseket azért, hogy összejöjjetek, bátorítsd hogy merjen lépni! :)
2014. jún. 29. 17:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Ó, hát próbálom én, de Nyílván valamit én is hülyén csinálok...tippek? Örülnék...
2014. jún. 29. 22:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Jaj, és köszönöm, hogy normálisan válaszoltatok! Picit féltem a "18 vagy és még nem volt pasid" szerű válaszoktól...
2014. jún. 29. 22:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Szoktatok együtt bulizni/iszogatni, mert tudod, hogy az alkohol kicsit lök rajtad ilyen helyzetben, nem kell túlzásba vinni de épp annyi elég, hogy legyen egy kis bátorságod nyitni felé:)
2014. jún. 30. 09:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Meséld el neki az egészet úgy, mintha a barátnőddel történne, aztán kérdezd meg, hogy szerinte mit kellene tennie a barátnődnek.
2014. jún. 30. 15:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk nagyon bulizósak...de lehet, nem ártana. Utolsó válasszoló: nem lenne túl átlátszó...? Végülis, a baráti körünk szinte teljesen azonos, furcsa lenne...( az is értékes, hogy szegényen azért van nyomás, mert mindenki ossze akar már bennünket hozni, de valahogy ez szerintem konkrétan csak Neki nem egyértelmű...)
2014. jún. 30. 16:11
 9/13 anonim válasza:
És ha azt mesélnéd el neki,h itt a gyakorikérdéseken akadtál össze egy csajjal akinek próbáltál tanácsot adni ilyen témában,és elmesélnéd a sztirit? :D Am gondold meg,ha most nem lépsz(tudom,én is inkább maradi vagyok,h inkább azért a fiú lépjen,de...)akkor majd később bánni fogod,h vajon mi lehetett volna belőle.És az a kapcsolat ami már biztos alapokra épül,elvégre is majdnem mindent tudtok a maásikról,és valahol azt olvastam h a barátságból szövődő szerelmek erősebbek mint a simán megismerős-járól típusúak :)
2014. júl. 2. 00:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm szépen a válaszokat, drukkoljatok, mert holnap indulunk egy táborba együtt...és nem élem túl, ha töketlenkém bénázik tovább...
2014. júl. 2. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!