Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelem, vagy barátság? A...

Szerelem, vagy barátság? A többi lent.

Figyelt kérdés

Van nekem egy nagyon - nagyon jó srác ismerősöm, talán másfél éve ismerjük egymást. Aranyosan bámul folyton, néz, nagyon figyelmes, előzékeny, és rohadt féltékeny, ha más fiúval beszélgetek. DE! Idestova fél éve sejtjük már szerintem mind a ketten, hogy ez több mint barátság, csak mivel én nem vagyok aza kezdeményezős típus, meg különben is, hiszek abban, hogy egy férfiben kell lennie annyi bátorságnak, hogy kezdeményezzen, csak várok. Csak az a baj, hogy rohadt régóta, és kezdem már unni. Mit tegyek Szerintetek?? Ja, még annyi, hogy a srác idősebb nálam két évvel, én pedig most leszek 18. Ééés a legfurább: egyiküknek sem volt még kapcsolata ezidáig. (csak ilyen plátói-szerű...)

köszönöm, ha válaszoltok! :)

2014. jún. 29. 11:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
Majd írj h mi hogy volt :)
2014. júl. 2. 23:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Hihi most láttam ezt a kérdést, vicces ezt így visszanézni 😀 A válaszolóknak: rögtön a tábor után találkoztam egy másik fiúval, aki most, 3 évnyi együttlét után lassan eljegyez...:)
2017. júl. 10. 15:35
 13/13 anonim válasza:
"Előző vagyok". Azóta eltelt plusz 4 év, de attól még gratulálok! ;)
2021. nov. 29. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!