Egy helyes diplomás lány/nő el tudná fogadni személyemet/ 41 éves férfi vagyok/ mint magányűző beszélgető partnert?
Pedig már gondolkodtam rajta, hogy egy beszélgetéshez hátha elég diploma helyett az OKJ is...
De ilyen stílussal? :D
Kedves T. Veronika! Kicsit több magabiztosságot ha javasolhatom! A kérdésre úgy reagáltál hogy megismerkedsz velem. Egy válasz miatt rögtön meggondoltad és elálltál ettöl a szándékodtól. Küldök neked a privát címedre egy bemutatkozó levelet. Ha elnyeri a szimpátiádat és megadod az e-mail címedet, küldök egy fényképet magamról. Ha nem kívánsz a bemutatkozás és fotó után a társaságodnak engem , válaszolnod sem kell! Egy nőnek nem kötelessége megindokolni azt hogy miért nem akar kapcsolatot tartani egy férfival. Ha nincs kedve, válaszolnia sem kell! És ez nem illetlenség a részéről. Ez egy olyan előjoga a nőknek amit tiszteletben kell tartani, bár ezt nagyon sokan nem teszik meg. Elutasításra nagyon gyakran hisztérikusan, egyéb nem kívánatos, formákban reagálnak. Nálam ilyen probléma sosem volt, ha nem kívánod az ismeretségemet nem jelentkezek többet. Bár remélem nem ez lesz a végkifejlet! Rövidesen érkezik a címedre a bemutatkozó levelem!
Üdvözöllek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!