Ez mennyire helyes dolog egy fiútól egy randikor?
Figyelt kérdés
A lány elviszi a saját autójával, saját költségén (50km) a strandra.
Ott a lány megveszi a parkoló jegyet, ami 1500 FT bár a fiú adott bele 300-ftot.
Majd a belépőjegyet is a lány vette meg ( gondolta majd a fiú állja a kaját ) ami persze nem így lett.
Plusz 1000ft kabin.
A strandon a fiú evett kétszer, főtt ételt.A lány csak egyszer (2. alkalommal) Természetesen a lány azt magának állta. A fiú vett két alkalommal mini fánkot, de olyan meg se fordult a fejében hogy a lánynak is vegyen. Éppen csak megkérdezte hogy "kérsz"?
Ez mennyire elfogadható/gáz stb
2014. jún. 19. 22:05
2/23 anonim válasza:
Ez gáz, szerintem bunkóság volt tőle. És itt nem a pénzről van szó.
3/23 anonim válasza:
Én ilyennel nem jönnék össze helyedben, egyáltalán te miért vettél neki kaját meg mindent? Ha nehéz helyzetben van, ha nem ez akkor is illetlen, plus ha a anyagi gondokkal küzd esetleg akkor olyan helyre is ellehet menni, ahol nem kell fizetni semmi(Séta, filmezés, kirándulás stb.)
4/23 anonim válasza:
Csak egy lyuk vagy neki, azért szar le nagy ívben.
6/23 anonim válasza:
ez annyira gáz hogy saját vegyjelet érdemel
7/23 anonim válasza:
Hahaha :D A srác jól járt. :D
Szerintem nagyon gázos! A csávó csak saját magára gondol. Egy randin baze hát ez mennyire idióta :D
8/23 anonim válasza:
Fuu hallod ez nagyon gáz... Szerintem hagyd a francba
9/23 anonim válasza:
Ez biztos, hogy randi volt? Nem csak haverilag ment el veled?
10/23 A kérdező kommentje:
Na a kaját azt már nem fizettem neki!
2014. jún. 19. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!